Općenito > Generalno o skuterima

oprati nekog...koi divan osjecaj..aaa

<< < (5/14) > >>

Luka 0101:

--- Citat: Rossi - 08 Kolovoz, 2010, 14:29:43 ---pa dobro ni 139 nije lose :D .....u principu HE moze dobit R1 i slicne samo u prvih 20 metara i to je to .....od semafora do semafora ..znaci razdaljina 200-300m nema sanse ...

--- Kraj citata ---

da, kak je 3alfa3 jednom rekao, centrifugalna sila kvacila uvjek ce bit brza od lijeve ruke covjeka...

--- Citat: crna strela - 08 Kolovoz, 2010, 14:30:28 ---osjetio sam al OPET ti kazem na kracim relacijama--NEMA SANSE, dok razvrti, high end ode u pm na 100-120kmh

od bratica prijatelj je serviser ducatia i znali smo se ganjati malo s tim jurilicama 1198

--- Kraj citata ---
citaj zadnji rossi-ev post

zmijavci:

--- Citat: crna strela - 08 Kolovoz, 2010, 14:30:28 ---osjetio sam al OPET ti kazem na kracim relacijama--NEMA SANSE, dok razvrti, high end ode u pm na 100-120kmh

od bratica prijatelj je serviser ducatia i znali smo se ganjati malo s tim jurilicama 1198

--- Kraj citata ---

ovakvi su najjaci :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Luka 0101:
Ajde, djeco ne se svađat... ja sam ono napisao cisto iz zajebancije..
Ja kad sam vozio motor nisam ni primjecivao skuterase nit sam znao sta su rolici niti sta je high end... tak da ono... zajebancija... no...

zmijavci:

--- Citat: Luka 0101 - 08 Kolovoz, 2010, 14:35:50 ---Ajde, djeco ne se svađat... ja sam ono napisao cisto iz zajebancije..
Ja kad sam vozio motor nisam ni primjecivao skuterase nit sam znao sta su rolici niti sta je high end... tak da ono... zajebancija... no...

--- Kraj citata ---

RESPECT

Rossi:
ma nema tu sta price....HE moze sa 1000ccm motorom ali samo prvih 20-30 metara i to je to ....ajmo rec cca 50m oni drgsteri ...sto je samo ram i He masina ....naravno pricam o motorima 1000ccm novijim ...koji imaju odnos tezine i snage 1:1 .....znaci tu se nema sta trazit :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju