Ostalo > Sportski kutak

Međunarodni nogomet....

<< < (2/5) > >>

enigma:
he he...sad svi imaju po barem glas :toothy9:

enigma:
šta mislite hoće li se juve uspjeti ekspresno vratiti u serie A?

ja mislim da neće...ovu su sezonu izgubljeni...otišlo je puno igrača i trebat će vremena dok se svi uigraju...a ne zaboravimo da ne startaju od 0 nego s minus bodovima...

nikad ih nisam volio al zbog naših igrača (kovač,tudor) bi želio da uspiju... :dontknow:

eladio:

--- Citat: enigma - 05 Rujan, 2006, 14:13:04 ---šta mislite hoće li se juve uspjeti ekspresno vratiti u serie A?

ja mislim da neće...ovu su sezonu izgubljeni...otišlo je puno igrača i trebat će vremena dok se svi uigraju...a ne zaboravimo da ne startaju od 0 nego s minus bodovima...

nikad ih nisam volio al zbog naših igrača (kovač,tudor) bi želio da uspiju... :dontknow:

--- Kraj citata ---

hm.. ne smije se zaboravit da je to "juve" bez obzira na sve..

kad navijaci napune stadion ima da igraju sve u sesnaest  :redface:

enigma:
evo napokon, startaju i talijani, bez juventusa koji je kažnjen izbacivanjem u drugu ligu, kao što je već poznato...

dakle, najveći favorit je inter koji je doveo "pola" juventusa i pojačao se značajnim imenima svjetskog renomea...glavni konkurenti su mu milan i roma ...eto tu treba po meni tražit prvaka...

inače ukoliko inter ove sezone ne osvoji prvenstvo vjerojatno ga nikad ni neće, s obzirom da milan kreće s -8 bodova...

šta mislite, hoće li inter napravit rezultat o.g.? :glasses9:

enigma:
eto ovaj vikend i španjolci idu dalje...ove sezone osim vječnih favorita reala m, i barcelone strašno su se pojačali i valencija, atletico madrid a tu je i uvijek i neugodni deportivo...

bit će jako zanimljivo prvenstvo...evo moje prognoze za ovaj vikend...

10.9.2006.   Gimnastic - Celta Vigo             2
10.9.2006.   Levante - Real Madrid                2
10.9.2006.   Real Betis -  Athletic Bilbao         x
10.9.2006.   Mallorca - Deportivo                   x
10.9.2006.   Getafe - Racing                         1
10.9.2006.   Villareal - Recreativo Huelva         1
10.9.2006.   Real Zaragoza-  Espanyol           x
10.9.2006.   Barcelona - Osasuna                    1
10.9.2006.   Real Sociedad - Sevilla                 x
10.9.2006.   Atlético Madrid - Valencia              x

Navigacija

[0] Lista Poruka