Tehnički kutak > Tuning skutera
glava za malossi sport 70ccm
Luksy:
--- Citat: aprilia area 51 - 08 Kolovoz, 2010, 23:20:32 ---pa ak ti je covjek reko da pase od replice znaci da pase...cemu daljnje kemijanje...ili zasto ne narucis posebno samo glavu od sporta za pia... :dontknow:
--- Kraj citata ---
zato sta je tesko nabavit polovnu glavu od bilo kojeg kita a kamoli ako trazim samo glavu za sporta
kad bi npr zna da mi pase od trophya,polini sporta,mhr replice,due+ lakse bi nasa tj bila bi veca sansa nac
a sta cu narucivat posebno glavu novu kad bi me kostala ona + klip jos vise nego novi trophy ili dr evo
crna strela:
--- Citat: Luksy - 08 Kolovoz, 2010, 23:51:53 ---zato sta je tesko nabavit polovnu glavu od bilo kojeg kita a kamoli ako trazim samo glavu za sporta
kad bi npr zna da mi pase od trophya,polini sporta,mhr replice,due+ lakse bi nasa tj bila bi veca sansa nac
a sta cu narucivat posebno glavu novu kad bi me kostala ona + klip jos vise nego novi trophy ili dr evo
--- Kraj citata ---
bre, pase ti od polini sporta, replice malossi i jos neki, sam trebas nac i vidjet ako neznas kako zgleda malossieva glava i vidjet od polinia sport ili replice malossi...pogledaj na sc center, attack ili cilinder.si...
Luksy:
ok :icon_thumright:
suman_aprilia:
ja imam na polini sportu malossi glavu i nema nikakve razlike osim sto moze bit duzi navoj za svijecicu.,,
Luksy:
znaci pase od skoro svakog gizanog :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju