Općenito > Generalno o skuterima

najlijepsi skuter

<< < (8/17) > >>

eladio:
...moram priznati , nije to tako lako organizirati.. a sad i vi to vidite  :happy8:

pogotovo na nivou HR, a ja bi to i sire , jer i MS funkcionira na širem nivou  :redface:

ne zelim biti tzv. party-brejker , ali sada kada ste vidjeli da to nije lako " dobro "  napraviti i organizirati, mozemo ici dalje..  :toothy11:

dat cu si truda, a i vi dajte ideje, vremena imamo, pa da nesto i organiziramo  :frajer:

ChRiStIaN:
super!  :icon_thumright:

do proljeca ima vremena da ljudi sloze motore i da se do onda stvari posloze i organizira nesto... ;)

el:
moze. ali kako bi isle prijave itd.
prvo bi se svi koji misle sudjelovat trebali negdi prijavit :toothy11: :toothy11:

ChRiStIaN:

--- Citat: el - 04 Studeni, 2007, 20:26:18 ---moze. ali kako bi isle prijave itd.
prvo bi se svi koji misle sudjelovat trebali negdi prijavit :toothy11: :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa otvori se topic i u njega ljudi postaju slike svojeg skutera....slike, teh. karakteristike i to...sam se bi trebalo i to kod bodovanja uzet u obzir...

eladio:

--- Citat: KicHo7 - 04 Studeni, 2007, 20:29:42 ---
--- Citat: el - 04 Studeni, 2007, 20:26:18 ---moze. ali kako bi isle prijave itd.

--- Kraj citata ---

pa otvori se topic i u njega ljudi postaju slike svojeg skutera....slike, teh. karakteristike i to...sam se bi trebalo i to kod bodovanja uzet u obzir...

--- Kraj citata ---

..da, i jos nesto.. na fotki skutera treba biti neki natpis(karton ili kakav god vec) s nickom clana , radi vjerodostojnosti  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju