Općenito > Generalno o skuterima
najlijepsi skuter
eladio:
...moram priznati , nije to tako lako organizirati.. a sad i vi to vidite :happy8:
pogotovo na nivou HR, a ja bi to i sire , jer i MS funkcionira na širem nivou :redface:
ne zelim biti tzv. party-brejker , ali sada kada ste vidjeli da to nije lako " dobro " napraviti i organizirati, mozemo ici dalje.. :toothy11:
dat cu si truda, a i vi dajte ideje, vremena imamo, pa da nesto i organiziramo :frajer:
ChRiStIaN:
super! :icon_thumright:
do proljeca ima vremena da ljudi sloze motore i da se do onda stvari posloze i organizira nesto... ;)
el:
moze. ali kako bi isle prijave itd.
prvo bi se svi koji misle sudjelovat trebali negdi prijavit :toothy11: :toothy11:
ChRiStIaN:
--- Citat: el - 04 Studeni, 2007, 20:26:18 ---moze. ali kako bi isle prijave itd.
prvo bi se svi koji misle sudjelovat trebali negdi prijavit :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
pa otvori se topic i u njega ljudi postaju slike svojeg skutera....slike, teh. karakteristike i to...sam se bi trebalo i to kod bodovanja uzet u obzir...
eladio:
--- Citat: KicHo7 - 04 Studeni, 2007, 20:29:42 ---
--- Citat: el - 04 Studeni, 2007, 20:26:18 ---moze. ali kako bi isle prijave itd.
--- Kraj citata ---
pa otvori se topic i u njega ljudi postaju slike svojeg skutera....slike, teh. karakteristike i to...sam se bi trebalo i to kod bodovanja uzet u obzir...
--- Kraj citata ---
..da, i jos nesto.. na fotki skutera treba biti neki natpis(karton ili kakav god vec) s nickom clana , radi vjerodostojnosti :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju