Tehnički kutak > Styling skutera

kako na brzinu srediti yamahu aeroxa

<< < (3/4) > >>

black-rox:

--- Citat: C.L. - 27 Prosinac, 2007, 22:54:24 ---Skini još i prednji blatobran,meni je baš jebeno bez njega,a možeš skinut i retrovizore,meni je skoro isto s njima i bez njih što se tiče preglednosti,a sad sve je na tebi...

--- Kraj citata ---
Retrovizore da ali blatobran ne jer izgleda gadno i ko da si se negdje strusio :laughing9:

gumy:
meni gadno izgleda bez prednjeg blatobrana.. a dugo će te zabavit skidanje tablice i retrovizora, imaš 4 šarafa..:)

Tommek:

--- Citat: gumy - 28 Prosinac, 2007, 00:11:48 ---meni gadno izgleda bez prednjeg blatobrana.. a dugo će te zabavit skidanje tablice i retrovizora, imaš 4 šarafa..:)

--- Kraj citata ---

i meni je bolje naprijed sa,a iza ni sa cim :D

ChRiStIaN:
ja skinuo napre blatobran i sd m ije zao...vozim se i naletim na malu kolicinu vode i odma sam sav mokar...jr baca ispred scoota i onda naletavam na to  :angry7:

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 - 29 Prosinac, 2007, 12:12:40 ---ja skinuo napre blatobran i sd m ije zao...vozim se i naletim na malu kolicinu vode i odma sam sav mokar...jr baca ispred scoota i onda naletavam na to  :angry7:

--- Kraj citata ---

Haha, to je normalno, meni je uslo blata i vode u sjenilo prednjeg svijetla. Sva voda se podize na skuter po cijeloj prednjoj maski.

Kako mislis odrzavat Yasunija kad se vozis po mokrom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju