Tehnički kutak > Tuning skutera
tecnigas TREK
igor.sb:
ja ne bi, koliko je taj trek provjeren
ak je slabiji od rsa, nek bude ko zx, onda nsii nist napravio
zicaj BEGU da ti proda svog rs-a poliranog, i onak ga je prodavao pa odustao od nezainteresiranosti
aprilia area 51:
cut cu se jos s njim...neznam eo radomir je reko da su mu performanse dobre...ja neznam nikad nisam vidio taj spuh uzivo...
crna strela:
po izgledu izgleda ko serijski spuh dole kod cilindra di se spaja...meni to zvuci i izgleda najobicnije...radje nadji nekog rr spuha nego taj Drek- trek... :-X
radomir.g:
U Srbiji je Trek veoma zastupljen i svi su veoma zadovoljni performansama.
Po grafikonu je samo 0.5KS slabiji od Yasuni R modela, znaci za base kit dusu dalo.
Odlican moment iz nizih obrtaja, veoma sirok powerband i sasvim dobar i na krajnjoj u prevrtavanju.. U svakom slucaju sve ono sto se trazi od prosecnog auspuha :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: crna strela - 07 Kolovoz, 2010, 18:23:41 ---po izgledu izgleda ko serijski spuh dole kod cilindra di se spaja...meni to zvuci i izgleda najobicnije...radje nadji nekog rr spuha nego taj Drek- trek... :-X
--- Kraj citata ---
izgleda usko zato sto ima blokadu ta blokada se izvadi iz njega...
--- Citat: radomir.g - 07 Kolovoz, 2010, 18:38:29 ---U Srbiji je Trek veoma zastupljen i svi su veoma zadovoljni performansama.
Po grafikonu je samo 0.5KS slabiji od Yasuni R modela, znaci za base kit dusu dalo.
Odlican moment iz nizih obrtaja, veoma sirok powerband i sasvim dobar i na krajnjoj u prevrtavanju.. U svakom slucaju sve ono sto se trazi od prosecnog auspuha :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma uzet cu ga pa da probam...valjda ce valjat...mislio sam rsII ali necu probat cu ovoga...da vidim kakav je spuh...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju