Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas TREK

<< < (4/5) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: crna strela - 07 Kolovoz, 2010, 18:23:41 ---po izgledu izgleda ko serijski spuh dole kod cilindra di se spaja...meni to zvuci i izgleda najobicnije...radje nadji nekog rr spuha nego taj Drek- trek... :-X

--- Kraj citata ---
A s RR bi osjetio neku razliku u performansama, veću bi razliku dobio tim da zamisli da ima RR umjesto ZX. taj trek je meni preružan čak i u chrom verziji zbog tog što ispod prigušivača savijen ko banana, rađe uzmi next R bar izgleda normalno iako se vidi po njemu da je jeftin. ja ću uzet yasuni R na e buy za 800kn carbon top, ofarban u crno nema ogrebotina i udubljena nije puko nigdje

Deny:
Trek je odlican spuh moj kolega ga je do skoro vozio na aeroxa na trophyu ! Ali kad pocne jednom pucat nema prvo pucanje na grani pa nastavi dalje on ga je vario 4 puta :)

formoz:
zato kad ti pukne prvi put pojacas granu, uvaris sa straznje strane komad zice 6-ice, nece se vidit a bit ce puno cvrsce

Miki-speedy:
Pa jel bolji ili losiji od next r-a? Na koliko rezonira?  :dontknow:

perlx:
Jaci je od next-r. Koliko se secam rezonira 7-9k obrtaja (ne secam se precizno). Kvalitet izrade je losiji od leovince i yasuni ali takva je i cena.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju