Općenito > Maxiskuteri
Piaggio Carnaby 125
brijac:
115km/h dok sam samo ja na njemu...
crna strela:
dosta mu je, ako si ga uzeo za finu voznju okolo onda super, ako ti je slab, msilim da mozes kupiti termogrupu da ga dignes na 200cc al onda bi bio dosta brz
BilyPiton:
nebi dobio na brzini mozda 10kmh dobio bi na snazi motora za veću krajnju treba i prijenos sredit :drunken_smilie:
steeef:
treba stavit i dulju getribu da bi se povečala krajnja ak stavlja 200cc na 125..onda bi po satu pokazal i preko 130..poštelat karb i prijenos...pa onda još bregasta i dekompresor,pa poštelat karb i prijenos..
kiroprakticar:
--- Citat: brijac - 06 Kolovoz, 2010, 13:28:57 ---jel ga ima netko od vas?ja sam ga kupio prije tjedan dana....kakva su iskustva s njim ,jel se mora na nešto posebno obratit pažnja?kolko mu je max.brzina?(al ne zanimaju me one tipa nizbrdo,s vjetrom itd,...)
--- Kraj citata ---
...moj je 200cc (max.120-130 km/h)... optimalno 100 km/h i sve o.k. ...poslije se trese, nestabilan je, nije bas za te brzine...
P.S. skuter je o.k., da pokucam, moj je bio 1g star s 4000km kad sam ga kupio, sad imam 9000, nikakvih problema, jedino gume ces se najebat naći...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju