Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Taxi - intro (scena sa skuterom)
Jump33r:
Ovi je polira po dekla... hahaha :toothy9:
formoz:
nije mi jasno zasto nogu izbacuje, ja nemogu vozit ako mi nisu fino na podnici i ako se ne gurnem malo natrag na sjedalu, nemogu drugacije uletit u okuku, a prijatelj mi kaze da nezna uc drugacije brzo u okuku
sqt_driver:
--- Citat: formoz - 06 Kolovoz, 2010, 15:58:31 ---nije mi jasno zasto nogu izbacuje, ja nemogu vozit ako mi nisu fino na podnici i ako se ne gurnem malo natrag na sjedalu, nemogu drugacije uletit u okuku, a prijatelj mi kaze da nezna uc drugacije brzo u okuku
--- Kraj citata ---
meni je lakse kad izbacim nogu jer lakse kontroliram ravnotezu, osim toga motor/skuter je jako osjetljiv kad je nagnut i dovoljno je da popravis malo nogom od asfalt ako te ponese dolje. to je kao da bi rekao da ne razumijes zasto vozaci moto gp-a bruse koljena od stazu... :icon_biggrin: skuter ne ide tako nisko pa ne mos koljenom... :laughing9:
formoz:
--- Citat: sqt_driver - 06 Kolovoz, 2010, 18:38:50 ---meni je lakse kad izbacim nogu jer lakse kontroliram ravnotezu, osim toga motor/skuter je jako osjetljiv kad je nagnut i dovoljno je da popravis malo nogom od asfalt ako te ponese dolje. to je kao da bi rekao da ne razumijes zasto vozaci moto gp-a bruse koljena od stazu... :icon_biggrin: skuter ne ide tako nisko pa ne mos koljenom... :laughing9:
--- Kraj citata ---
vjeruj mi da moze, samo moras malo guzicu izbacit prema dolje tako da se drzis butom i listom za sjedalo, tako je najlakse uci u okuku, ali ja kad nogu izbacim vuce me prema dolje , ovako normalno ga mogu naget toliko da mi centralna na veliko struze od asfalt
3alfa3:
--- Citat: sqt_driver - 06 Kolovoz, 2010, 18:38:50 ---zasto vozaci moto gp-a bruse koljena od stazu...
--- Kraj citata ---
Zato da osjeti gdje je staza, a ne da se odguruje od toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju