Tehnički kutak > Injection
gilera runner 50 pomoc
ddaky:
pozdrv svima!!!
evo ovako, imam runnera 2004g. pure jet pa mi trebaju vasi prjedlozi...
s njim sam dobio arrow auspuh i valjcice 4,5 grama pa me zanima dal bi mozda trebo promjenit te valjcice i stavit neke teze
i da mi kazete dal bi mogo jos ista promjenit da bi motor iso bolje i jos nesta kad dodem do 80 motor pocinje lagano trzat dali znate sta bi to moglo bit.....
Tadr3:
ja bi stavio 5.5 - 6.5 i kevlar
ghostride666:
--- Citat: Tadr3 - 05 Kolovoz, 2010, 22:44:08 ---ja bi stavio 5.5 - 6.5 i kevlar
--- Kraj citata ---
ma kakav kevlar, šta ćemu to ::) ::) ::)
stavio od 5,5g do do 6g ruline, neke tvrđe šuštice (crvene) i bilo bi dobro multivar...ali isto tako nemoj očekivati performanse kao runner karb jer ovaj tvoj ima slabiju struju, to trzanje preko 80 moguće i da ti je do struje, jer mu struja ne dopušta velike okretaje, to ćeš najviše osjetiti nizbrdo...ali nije tako strašno, frend mi ima pjura sa zxom i multivarom i lijepo ide
Tadr3:
--- Citat: ghostride666 - 05 Kolovoz, 2010, 22:54:23 ---frend mi ima pjura sa zxom i multivarom i lijepo ide
--- Kraj citata ---
i ja sam imao techa sa zxom i multivarom... samo sam dodao kevlar i super je iso
ghostride666:
ma šta će ti kevlar, to se stavlja na neki opaki set up, ovako i baš nema učinka, bacanje para uzalud
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju