Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia AREA 51
mario_f15:
--- Citat: igor.sb - 05 Kolovoz, 2010, 15:07:18 ---ti si poseban lol ::)
ak nisi ni ti nece ni on :dontknow:
ne placa se
plastike i ak su loce u bibi kart kupis nove plastike za sicu love
--- Kraj citata ---
fala ti :notworthy:
Ivan_drifter:
rijetke su area51 al mi je preljepa i di ima za skut jeftinije maske od 1000 kn nigdje ni polovne skoro :)
ja za kineza 2800 su sve
Pupo:
--- Citat: Ivan_drifter - 05 Kolovoz, 2010, 18:52:45 ---rijetke su area51 al mi je preljepa i di ima za skut jeftinije maske od 1000 kn nigdje ni polovne skoro :)
ja za kineza 2800 su sve
--- Kraj citata ---
ako nije padano, plastike su ok 99%, jedino provjeri onu prozirnu plastiku ispod kormana, na njoj hoće nosači popucat i to je što se tiče plastika jedino što treba provjeriti.
Ja sam kupovao novu plastiku što je preko dekla, platio sam 99kn, tak da vjrujem da je i ostalima plastikama cijena razmjerna s njihovom veličinom. Što se tiče servisa cijelog skutera, to ti nije vezano samo uz taj određeni skuter već za sve od tog godišta/te kilometraže i jednostavno moraš računat na to koji god skuter kupiš. Sreća što su ti potrošni dijelovi dosta jeftini :icon_biggrin:
omfg, 2800 plastike za kineza, pa novi kinez je 3800
M@t():
Evo ljudi malo tuznih vjesti danas. Aprilia area 51 je otpala, nesuglasice oko cijene i problemi oko transporta (troskovi pre visoki)
Nasao sam u toj kategoriji Gileru runnera http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-50-cm3-oglas-1410902 i Apriliu SR diteck iz 2002, prodaje se tu u kvartu pa ga nema na netu.
Stvarno sam bio nabrijan na Apriliu AREA 51 i sad sam malo razocaran pa biram izmedu ova dva.
Neki pametan savjet, meni je bitno da je skuter udoban i da mogu povest curu ponekad sa sobom, da trosi malo, nije mi bitno nikakvo nabrijavanje niti cu to raditi.
Eto, molim opet pomoc.
Hvala vam u naprijed
luna500rr:
Jbga covjek se nada minarelliju pa izvisi s piaggiom ili ditekom :sad1: :sad3:
Runner je i vise nego dosta za tvoje potrebe, ali taj iz oglasa ima dosta km, padano je i cini mi se da je farban?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju