Sportski kutak > Sve vezano za utrke

24h scooter race

<< < (3/10) > >>

JogFromYamaha:
a znam treba imat para financirat hi end skuter uopce da se slozi a di su jos najam boxa, potrosni djelovi tipa gume kocnice benzin ulje box crew i sl.
Nema toga kod nas jer je hrvatska puna siromaka koji voze baotiane i lune i uopce su sretni dok imaju za tank benzina.

SRAD:
Da ideja je odlična i kad bi se vozilo 8 sati bilo bi sasvim dovoljno. Svakako bi trebalo voziti više klasa zajedno tako da se skupi što već broj vozača isto tako je i World Endurance prvenstvu(voze zajedno SBK klasa, stock i dvocilindraši) samo što se boduju odvojeno.

Atmosfera i kompreticija bi bila zagarantirana jer bi sudjelovali cijeli timovi od više vozača zajedno sa svojim mehaničarom i ostatkom prateće posade. Jednom sam sudjelovao kao član CRO tima u Oscherslebenu 2005. i bilo je odlično.

Godišnje jednom organizirati takvu trku npr. na Marofu bi bilo vrhunski :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
sad imamo o čemu razmišljati, npr 12 sati da je utrka to bi bilo predobro, složio bi ditecha svi bi 3 put išli u box ja jednom  :toothy12: :icon_biggrin:

ive_91:
a svjecice bi mjenjao na stazi..  :icon_biggrin:

JogFromYamaha:
bi rado vidio diteka protiv 28mm karba kak ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju