Tehnički kutak > Tuning skutera
odjednom ne ide kako treba ic,help
domagoy 46:
--- Citat: crna strela - 06 Kolovoz, 2010, 21:42:54 ---ja sam ti vec rekao kaj da napravis....
dizna 85, serijski airbox, red sponge ako ga imas tranu staviti, makni lulicu onu iz airboxa i probaj onda...
centralni feder zuti stavi za pocetak, crvene federe kuplunda i rolice oko 4.1gr pa vidi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
trenutno je na njemu dizna 75 ser. airbox sa redsponge,al nisam maknuo lulicu,i centr je zuti,bio je bijeli,a federi kuplunga su plavi,rolice 5.1,al imam i 4.1 pa ih mogu stavit,cekam dizne doci ce ovih dana,pa cu vidjet,samo nikako ne kuzim kako da jbgno paljenje zakrenem,ev u ruci su mi namotaji i gledam u ove slike i ne kuzim :icon_scratch: cudi me :sad3:
crna strela:
ljepo kupis pomicnu kajlu od top performanca i stavis tu kajlu tam di ti sjeda magnet na radilicu i sve bu dobro... :icon_thumright:
imas ju na sipu ja mislim, kosta 5 eu, isplativo svakako...
pipak maknes iz arboxa...
domagoy 46:
--- Citat: crna strela - 06 Kolovoz, 2010, 21:53:56 ---ljepo kupis pomicnu kajlu od top performanca i stavis tu kajlu tam di ti sjeda magnet na radilicu i sve bu dobro... :icon_thumright:
imas ju na sipu ja mislim, kosta 5 eu, isplativo svakako...
pipak maknes iz arboxa...
--- Kraj citata ---
moze li ikako drukcije da to pomanem,isse dok ja nju naručim,dok dođe,proces :icon_scratch:
igor.sb:
--- Citat: domagoy 46 - 06 Kolovoz, 2010, 21:50:58 ---jbgno paljenje zakrenem,ev u ruci su mi namotaji i gledam u ove slike i ne kuzim :icon_scratch: cudi me :sad3:
--- Kraj citata ---
sta ne kuzis, kako rupe prosiriti ::)
kupi onda kajlu, ak ne znas kako rupe prosiriti na 9mm :toothy12: :toothy12:
pa daj gledaj sliku sve je objasnjeno
domagoy 46:
--- Citat: igor.sb - 06 Kolovoz, 2010, 22:01:56 ---sta ne kuzis, kako rupe prosiriti ::)
kupi onda kajlu, ak ne znas kako rupe prosiriti na 9mm :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma znam rupe prosiriti nego evo mjerim rupe jbne bo*a im i nisu 6mm nego 4mm,mjerim sublerom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju