Tehnički kutak > Tuning skutera
odjednom ne ide kako treba ic,help
domagoy 46:
evo slike
Uploaded with ImageShack.us
pomagajte hitno jee :help: :help:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: 2small4u - 05 Kolovoz, 2010, 20:03:05 ---imao isti takav slucaj i problem je u karikama tj. u jednoj jer nema dvije
slaba kompresija bude on na 7 bara upali al nema bas snage da ode u okretaje
--- Kraj citata ---
kit ima 200km, nije mogao izgubit kompresiju u 200km
po slikama se čini okej, čekam tehnički potkovanije da kažu nešto :icon_scratch:
crna strela:
diznu staviti bar 85 na ser airbox ako zelis ustelati, izvaditi lulicu iz airboxa da dobiva vise zraka, yasuni r je slab za due al ok ce biti, rolice bi trebao oko 4.0grama , mozda mrvicu teze ili lakse, zavisi...federi kuplunga crveni ako imas deltu onda crveni u opustenom ili nategnuti, zavisi, zuti centralni pa vidi kako ce ti biti...
malo se pozabaviti i bit ce okej... :)
domagoy 46:
ja sam vam poslao link od ovog kita
http://www.sip-scootershop.com/main/base/Details.aspx?ProductNumber=TP9912800&ProductName=Racing%20cylinder%2068cc%20DuePlus&_country=de4b2f82-d7af-4afd-bde2-c726ef770aef
jer mislim da je to taj sto imam,ja sam ga uzeo u servisu u splitu,i bio je oko 1400kn nezz tocno,isti je klip,isiti je cilindar samo je u mene glava kao sive boje,a ne roze....kao sa linka..al vjerovatno je to taj due plus sto vi govorite
a imal itko na frumu tu diznu 85...dok ja to naručim tko zna kad ce doc,neda mi se čekat....
domagoy 46:
:help: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju