Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (34/35) > >>

domagoy 46:

--- Citat: CoK - 04 Prosinac, 2010, 13:19:12 ---ostavi kako je sada i probaj sa airboxom, kasnije vrati taj limic, nije bezveze tu

--- Kraj citata ---

skinuo sam diznu 90 jer je ona prevelika,ona ce mi trebat kad stavim gljivu ja mislim,ovako...probao sam sada,dizna 82 s limicem,i zatvorio 1 rupu,i sad se ne gusi odmah na full gasu nego se gusi čim dođem do 60kmh full gasom,probao sam i kad zatvorim obe rupe,isto je bilo,probao sam i dizna 80 s limicem i s zatvorenim rupam gusi se poslje 65  :help: :icon_scratch:

domagoy 46:

--- Citat: stefek - 04 Prosinac, 2010, 13:36:09 ---trebal si airbox preradit po malossi uputama a ne bušit napamet...i onda ti netreba gljiva za 19 karb..

--- Kraj citata ---

netko mi je rekao da probusim di bilo...imas sliku tih uputa i nesto....zasto mi netreba gljiva,ja mislim da mi treba,zbog ita,due plus je  :icon_scratch:

wonderkid:
probaj diznu 90 sa zatvorenim rupama

dario007:
skoro si bio pogodio,onda si odjednom zbusio tri rupe,to se tak ne radi...
trebo si ostavit onu diznu di si reko da ti mrvicu trokira i s njom probat do savrsenstva dobit,po onoj boji svjecice je trebala za nijansu manja dizna,broj do dva,samo si trebo malu rupicu izbusit i to bi bio pogodak...
sad imas tolko zraka da kad stavis i najvecu diznu ce ti se gusit!

samo za informaciju ja na serijali typhoonu sa prerađenim kanalima imam frgu 19 sa maknutom lulicom i 85 diznu...
krajnja mi je 95 po satu,radi kratke getribe...

domagoy 46:
nema sta nisam probao u ova 2 dana..i nista...nazivcirao me je maksimalno...uzet cu gljivu i jos nekih dizna i usis i prirubnicu novu

koju gljivu da uzmem?nebi htio neku bas da je bučna punoo..onako neku normalniju i da dobro izgleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju