Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (23/35) > >>

aprilia area 51:
ako ti relativno malo trokira na nekim otvorima gasa a svjecica je relativno dobra onda samo jos postimaj sa saraficem za smjesu i to bi trebalo biti to... :icon_thumright:

domagoy 46:
probao sam:dizna 80 i igla najvećeoj razni,najvise podignuta,i skoro se i ne osjeti trokiranje,ide dobro,puni i sve,samo mi je jos malo slab na brzini oko 60-70,ono idem stalno 60-70 pa dam ful gas nikakko da napzuni npr.80,tek kasnije nakon 80 "očepi" ...??

pajo:

--- Citat: domagoy 46 - 10 Rujan, 2010, 15:32:29 ---probao sam:dizna 80 i igla najvećeoj razni,najvise podignuta,i skoro se i ne osjeti trokiranje,ide dobro,puni i sve,samo mi je jos malo slab na brzini oko 60-70,ono idem stalno 60-70 pa dam ful gas nikakko da napzuni npr.80,tek kasnije nakon 80 "očepi" ...??

--- Kraj citata ---
to se poigraj malo sa prijenosom :icon_thumright:

aprilia area 51:
jesi ti uopce stimo prenos za taj kit ili je osto onakav kakv je bio i za stari set up

domagoy 46:

--- Citat: aprilia area 51 - 10 Rujan, 2010, 23:55:30 ---jesi ti uopce stimo prenos za taj kit ili je osto onakav kakv je bio i za stari set up

--- Kraj citata ---

nisam dirao prijenos,neznam sta da radim snjim,koje rolice koje opruge kvačila itd.??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju