Tehnički kutak > Garaža

geely 2005 god. 150 (bolesnik)

<< < (5/6) > >>

pralas:

--- Citat: TROMEK - 27 Kolovoz, 2010, 21:52:36 ---bas je ovaj geely bolesnik...  opet je crknuo...

--- Kraj citata ---
pa sta opet bi ???

TROMEK:
neznam jos uvijek,zeni je crknuo na autoputu...veli da se nesto culo tamo di je remen,al je promjenjen...pa moram raskopati da saznam...   :-[

Andrusko:
Pozdrav ekipa,
Evo da se uključim a i pitam za savjet. Naime imam Geely-a 150cc ima oko 4400 km, pali(o) je od prve i nije išao loše. Prekjučer sam išao mijenjat ulje u mjenjaču i motoru, usput skinuo filter zraka da ga očistim (i oprao ga pod vodom-poslije sam požalio), a jučer pri povratku s posla se motor jednostavno ugasio u vožnji i više nema šanse za upalit ga. Anlaser vrti, motor kao da hoće upalit ali ne upali. Goriva ima, pa sam htio pitat za savjet prije nego se danas uhvatim raskopavanja na što da obratim pažnju?
Hvala. E da, ako koga zanima, našao sam na netu stranicu di se može praktički za geely-a naručit što god ti treba, ako kome treba stavit ću link.

TROMEK:
daj link :D

nego moj  stoji jos od prosle godine,zastekala je radilica,tako da cu sad uzeti cijelu masinu od nekoga i najverojatnije ide u prodaju,jer je dosla beba,pa nam treba jos neki autic za svaki dan....
steta sto se autosjedalica nemoze pricvrstiti na skuter hahahhahha

Go-Go RUNNER:
http://img858.imageshack.us/img858/7710/slika031.jpg

vjerujem da se da i na tog tvog prikačit  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju