Tehnički kutak > Injection
Pitanje u vezi svjecice?
Iwo SR Tuono:
meni na iu24 idealna boja
ive_91:
--- Citat: Daci - 12 Kolovoz, 2010, 21:49:17 ---meni 9 nekak najviše paše na njoj mi je smjesa jebene boje i na 8 ...a na 7 mi je crna svjećica
--- Kraj citata ---
zavisi od koje, ali 7 bi morala bit svijetlija time sto se vise zagrijava i vise se cisti dobija se efket siromasne smjese i tako bi svjecka trebala trajat duze..
ako si imao ngk cpr7e onda bi trebalo bit tak kak sam reko ili nkj. nije oke..
jer ja sam imao 9 od frenda uvijek crna i nikad ne radi dobro, sa 8 je oke.. makar sad dok nemam termo starta dok se ne zagrije trokira tri dana na leru i kad mu dam gasa dok se ne razvrti malo onda je sve oke.
Daci:
9 je ngk iridiumka...i boja je super i radi dobro svjećica...8 je cpr8e..al sad ću kupit denso iu24...a 7 je zmr7ap..i ta svjećica mi je crna uvijek i kratko mi traje
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 13 Kolovoz, 2010, 12:41:34 ---9 je ngk iridiumka...i boja je super i radi dobro svjećica...8 je cpr8e..al sad ću kupit denso iu24...a 7 je zmr7ap..i ta svjećica mi je crna uvijek i kratko mi traje
--- Kraj citata ---
Boja sviječice relativno pokazuje izgaranje,otkak sam stavio kit boja sviječice mi je idealna i kad sam skinuo neki dan glavu sam vidio da je čelo klipa crno ko ugljen,a kod ditecha je problem što kroz otvor od sviječice ne možeš vidjeti čelo klipa jer je navoj ukoso.
Uglavnom iskustva kažu da toplije sviječice budu tamnije (crne) a hladnije svijetlije (smeđkaste).
Iwo SR Tuono:
--- Citat: B.E.G.A - 13 Kolovoz, 2010, 14:01:02 ---Boja sviječice relativno pokazuje izgaranje,otkak sam stavio kit boja sviječice mi je idealna i kad sam skinuo neki dan glavu sam vidio da je čelo klipa crno ko ugljen,a kod ditecha je problem što kroz otvor od sviječice ne možeš vidjeti čelo klipa jer je navoj ukoso.
Uglavnom iskustva kažu da toplije sviječice budu tamnije (crne) a hladnije svijetlije (smeđkaste).
--- Kraj citata ---
ista stvar kod mene, s tim da kod mene kit se vrti puno puno višlje nego serijala i više se grije, ali svjećica je idealna...na serijali kod nikog nisam vidio da je smjesa idealna, svima su svjećice bile crne i kratko trajale
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju