Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko prenosa
aprilia area 51:
pa dali je ikome na sr-u s morini masinom i koja ima sat do 120 punio sat a da je getriba seriska...
on meni sad i de 100 105 odp...
frki22:
--- Citat: aprilia area 51 - 03 Kolovoz, 2010, 14:40:12 ---ovako zelim probat postelat prenos na drugi nacin...jer s ovim nisam bas zadovoljan krajnjom brzinom...
set up:
malossi sport
zx
multivar
fly
top usis
17,5
polini gljiva
remen seriski
i sad rolice neznam koje su jer nemogu rukom skinut vario a neam pistolj
a centralna je crvena i oprugice zelene
motor odmah reagira na gas znaci nema turiranja u mjestu i nabijanja okretaja odmah kerce i ima bolestan start samo sto se nedigne na gas i do 90-95 km/h vuce super al dalje nece nikako kad zalegnem jedva nategne do 100-105 km/h zavisi od vjetra
radi se o sr-u 50 morini karb masina
sad ako netko zna sto bi trebo stavit da bi zadrzo ovakav solidan start i ubrzanje da dobijem vecu kranju...
--- Kraj citata ---
ja imam donekle slican setup, samo nesto jaci spuh i karb. i polutke imam MHR, a ti imas morini mislim da su one ok
imao sam slican problem, meni je skuter isao u okretaje na krajnjoj (cca oko 11500-12000), stavio sam produljenje prijenosa od 11 %, rolice su nesto teze od 6.0g i sad mi skuter po gps-u ide max 100 km/h, a ubrzava do 80 ko iz sale. Mislim da bi ti produljenjem rjesio stvar, a ako malo izgubis na startu zbog produljenja staviti onda 0.2 do 0.5 g lakse rolice i to je to.
aprilia area 51:
ok...hvala decki...prvo cu uzet neki malo jaci spuh...i stavit seriski aribox pa ceom onda vidjet za duzi primar da stavim...
trebo bi i remen karike i te potrosne djelove izmjenjat...tako da polako bit ce valjda... :drunken_smilie:
cameosb:
ne ide zx puno u okretaje pa ti je zato krajnja manja
uzmi neki slabiji midrace ili midrace spuh i da vidis razlike
ja sam nabrao tako 96 po gpsu bez vodene :D
aprilia area 51:
--- Citat: cameosb - 06 Kolovoz, 2010, 12:15:16 ---ne ide zx puno u okretaje pa ti je zato krajnja manja
uzmi neki slabiji midrace ili midrace spuh i da vidis razlike
ja sam nabrao tako 96 po gpsu bez vodene :D
--- Kraj citata ---
hahaha... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju