Ostalo > Chat house
OGULIN chat
willyz:
Ej ekipa bok, evo mene iz Ogulina.
otišao tamo runnerom, a vratio se tipom :angry9:
krepo mi skuter kod Vas
speed:
--- Citat: willyz - 26 Kolovoz, 2009, 00:28:11 ---Ej ekipa bok, evo mene iz Ogulina.
otišao tamo runnerom, a vratio se tipom :angry9:
krepo mi skuter kod Vas
--- Kraj citata ---
pa kaj je bilo,mogao si ga do mene dofurat da popravimo to
willyz:
znas da sam si mislio o tome, cak je bila neka ekipa u bircu kod semafora sa skutima, pa si mislim dal da uletim i pitam za tebe, ali nisam . Ostavio skut i kljuceve u Billi u žici i drugi dan nazvao iz Karlovca onog kaj ima MOTO EXTREEME. On je utrpao skut u kombi i popravio. Ma ferga mi je bila puna smeca pa mi nije htio kresnuti. Bad luck..
U utorak sam opet gore, pa mozemo na cugu ako nebude kiše?
speed:
--- Citat: willyz - 28 Kolovoz, 2009, 20:56:48 ---znas da sam si mislio o tome, cak je bila neka ekipa u bircu kod semafora sa skutima, pa si mislim dal da uletim i pitam za tebe, ali nisam . Ostavio skut i kljuceve u Billi u žici i drugi dan nazvao iz Karlovca onog kaj ima MOTO EXTREEME. On je utrpao skut u kombi i popravio. Ma ferga mi je bila puna smeca pa mi nije htio kresnuti. Bad luck..
U utorak sam opet gore, pa mozemo na cugu ako nebude kiše?
--- Kraj citata ---
da da,kod city bara,a imas prije lidila skuter servis,i mogao ti je on napraviti,ili da si ga pitao za mene,ne bi bio problem,na licu mjesta bi napravili posao,mozemo se cut,nazovi me ili posalji sms,pa da se nadjemo :icon_thumright:
willyz:
zovem 100%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju