Ostalo > Chat house
OGULIN chat
Pupo:
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Srpanj, 2009, 18:55:45 ---Pa dobro kakve veze ima Majkl Đekson sa statusom grada!!! :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nemam pojma, nek ti netko objasni! Stvarno sporo kopčate! :D
..::Alf::..:
--- Citat: Area51 - 06 Srpanj, 2009, 18:59:54 ---Nemam pojma, nek ti netko objasni! Stvarno sporo kopčate! :D
--- Kraj citata ---
Vidim ja da ti nisi ti baš sav svoj!!! Zoveš se Alen, na profilu imaš znak da si žensko, i komentiraš temu Ogulin, a Ogulina ni na slikama nisi vidio!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
speedburn2:
vidite da na tabli pise grad og prijatelj djece, to on oce reci da je mj iz og, ili da smo mi pedofili, j**** vas blesave
Pupo:
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Srpanj, 2009, 19:02:58 ---Vidim ja da ti nisi ti baš sav svoj!!! Zoveš se Alen, na profilu imaš znak da si žensko, i komentiraš temu Ogulin, a Ogulina ni na slikama nisi vidio!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Jesi mi ti mama pa znaš di sam sve bio ili nisam, tj. jesam bio ili nisam u Ogulinu!
Bokte nedo, nemoj gledat sve kao da imaš povez na očima! Valjda možeš povezat MJ i prijatelj djece, ili ipak nemožeš? Ispričavam se što sam napisao 2 posta u vašoj svetoj temi, Ogulin!! Neću više pisati ovdje da se ne osjećaš ugroženo!
speedburn2:
--- Citat: Area51 - 06 Srpanj, 2009, 19:38:43 ---Jesi mi ti mama pa znaš di sam sve bio ili nisam, tj. jesam bio ili nisam u Ogulinu!
Bokte nedo, nemoj gledat sve kao da imaš povez na očima! Valjda možeš povezat MJ i prijatelj djece, ili ipak nemožeš? Ispričavam se što sam napisao 2 posta u vašoj svetoj temi, Ogulin!! Neću više pisati ovdje da se ne osjećaš ugroženo!
--- Kraj citata ---
ne seri
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju