Ostalo > Chat house

OGULIN chat

<< < (156/182) > >>

seba:
kava ujutro u malom caffeu-prekoputa skole

speed:

--- Citat: willyz - 09 Travanj, 2009, 18:54:00 ---Baš sam danas bio u OG, sa autom doduše :(, i naravno u povratku poslje pruge...ja 73, a plavi ...lizalica...."gospodine kamo žurite???"
Da skratim izvukao se nekako samo sa opomenom ;D ;D ;D Lijep Uskršnji poklon od ministarstva (500kn)

Btw, kad sam već tu da pitam... gdje se pije kava (ili nešto  :drunken_smilie:)...Dreams, jazzbina ili ?

--- Kraj citata ---
gle meni je svejedno,a dreams i jazzbina su ti rock kafici,bitno da se znas orjentirati :icon_thumright:

willyz:
slažem se...kad počnem sa dolascima skuterom lako se dogovorimo za cugu (likovo), a i par savijeta oko održavanja isl....
jer ipak sam laik, mada sam imao prije 7-8g. aerox-a na korištenju jednu sezonu.

speed:

--- Citat: willyz - 09 Travanj, 2009, 22:12:43 ---slažem se...kad počnem sa dolascima skuterom lako se dogovorimo za cugu (likovo), a i par savijeta oko održavanja isl....
jer ipak sam laik, mada sam imao prije 7-8g. aerox-a na korištenju jednu sezonu.

--- Kraj citata ---
ma nije uopce problem,spremis moj broj moba pa se lako cujemo i dogovorimo, :icon_thumright:

willyz:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju