Ostalo > Chat house

OGULIN chat

<< < (7/182) > >>

speed:

--- Citat: vekyyy - 26 Rujan, 2007, 18:28:32 ---
--- Citat: speed - 26 Rujan, 2007, 12:38:55 ---
--- Citat: X-Thug - 26 Rujan, 2007, 12:25:01 ---pa moga si i kod nas

--- Kraj citata ---
a draze mi je ovdje,iako necu zapostavit ni vas :toothy9:

--- Kraj citata ---

ogulin je ogulin ;D

--- Kraj citata ---
svoji smo (Ive) ;D

speedburn2:
blago vama cijele dane na internetu i kod kuce, a ja j**** si mater na poslu  :sad1:

a stas neko mora i radt  :toothy3:

S.W.A.T.:
ma nemogu virovati...kopiranti jedni... :angry7: :hmh: :laughing9:
aj aj...uzivajte...al ipak smo MI zadrani patentirali taj izum...tako da nam sad morate placati koncesiju ako hocete da vam JA :drunken_smilie: ne zatvorim temu  :sign096: :sign020:

sala... :laughing7: :angel9: :angel10: :angel13: :jumping: :beah:
ajde malo pricajte o kleku...bas mi je super bilo tamo...al se vise ne sjecam puno toga...mora bi opet doci...mozda i odem jednom...ako nabavim 125 ili 180 iduce ljeto...

..::Alf::..:
E vidi mi lokaciju.   :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Ajd baš kolko nas ima iz Ogulina:

1. Veca
2. Alen
3. Ševa
4. Saša
5. Bujo
6. Ivica
7. ja

Višnje TU, konjak TU, izgleda da smo to svi

speedburn2:

--- Citat: S.W.A.T. - 26 Rujan, 2007, 19:57:02 ---ma nemogu virovati...kopiranti jedni... :angry7: :hmh: :laughing9:
aj aj...uzivajte...al ipak smo MI zadrani patentirali taj izum...tako da nam sad morate placati koncesiju ako hocete da vam JA :drunken_smilie: ne zatvorim temu  :sign096: :sign020:

sala... :laughing7: :angel9: :angel10: :angel13: :jumping: :beah:
ajde malo pricajte o kleku...bas mi je super bilo tamo...al se vise ne sjecam puno toga...mora bi opet doci...mozda i odem jednom...ako nabavim 125 ili 180 iduce ljeto...

--- Kraj citata ---

to ti je jedna planina kod ogulina i na njoj raste drvece i ima jedan put koji vodi do planinarskog doma i na vrh   :icon_biggrin:   

sala mala, kako mozes zaboraviti klek    :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju