Ostalo > Chat house

OGULIN chat

<< < (46/182) > >>

marko.p:
ej ogulinci,jeba vas pas,sinoć sam bil vani u nekom disku preko puta konzuma,možda taj remix,muzika loša,a cure zgodne nisam vidjel......žal mi je kaj vam nisam javil da dolazim pa da popimo nešto....

speed:

--- Citat: marko.p - 27 Siječanj, 2008, 17:06:54 ---ej ogulinci,jeba vas pas,sinoć sam bil vani u nekom disku preko puta konzuma,možda taj remix,muzika loša,a cure zgodne nisam vidjel......žal mi je kaj vam nisam javil da dolazim pa da popimo nešto....

--- Kraj citata ---

jesi ti bil previse pijan ili sta,do kad si bil,ono ti je bio prijenos na radio banovinu pa nije bilo bas nesto,bio sam i ja,jel tko iz tvoje ekipe povracao pred konzumom uza auto,

speedburn2:

--- Citat: marko.p - 27 Siječanj, 2008, 17:06:54 ---ej ogulinci,jeba vas pas,sinoć sam bil vani u nekom disku preko puta konzuma,možda taj remix,muzika loša,a cure zgodne nisam vidjel......žal mi je kaj vam nisam javil da dolazim pa da popimo nešto....

--- Kraj citata ---
prijatelju nemoj se uvrijedit al ti si bio pjan ko letva kad nisi cuo ni vidio

marko.p:
mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....

speed:

--- Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42 ---mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....

--- Kraj citata ---
onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju