Ostalo > Chat house
OGULIN chat
..::Alf::..:
sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Neznam kak su ušle kad je zabranjeno unošenje oružija u disco :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
vekyyy:
--- Citat: ..::Alf::.. - 20 Siječanj, 2008, 11:45:08 ---sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Neznam kak su ušle kad je zabranjeno unošenje oružija u disco :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
ja mislim da mogu one koje imaju oruzani list
--- Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 12:23:40 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 20 Siječanj, 2008, 11:45:08 ---sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!! :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
ja mislim da mogu one koje imaju oruzani list
--- Kraj citata ---
Garant imaju neke veze sa terorizmom, kad su takve BOMBE :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
vekyyy:
hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje :sad3: :sad3: :sad3: jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce :sad3: :sad3:
--- Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 13:54:34 ---hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje :sad3: :sad3: :sad3: jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
Ki ni pital, ni dobil. :nono: :nono: :nono: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju