Ostalo > Chat house

OGULIN chat

<< < (44/182) > >>

..::Alf::..:
sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!!  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Neznam kak su ušle kad je zabranjeno unošenje oružija u disco  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

vekyyy:

--- Citat: ..::Alf::.. - 20 Siječanj, 2008, 11:45:08 ---sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!!  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Neznam kak su ušle kad je zabranjeno unošenje oružija u disco  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ja mislim da mogu one koje imaju oruzani list

--- Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 12:23:40 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 20 Siječanj, 2008, 11:45:08 ---sam da velim hostese su bile BOMBE!!!!!!!!!!!!!  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ja mislim da mogu one koje imaju oruzani list

--- Kraj citata ---
Garant imaju neke veze sa terorizmom, kad su takve BOMBE  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

vekyyy:
hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje :sad3: :sad3: :sad3: jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce :sad3: :sad3:

--- Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 13:54:34 ---hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje :sad3: :sad3: :sad3: jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce :sad3: :sad3:

--- Kraj citata ---
Ki ni pital, ni dobil.  :nono: :nono: :nono: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju