Ostalo > Svijet računala i mobitela

Nokia & Đubrad iz Mobisa u ZG

<< < (7/8) > >>

Gizmo.:

--- Citat: Crazy Kuree - 04 Kolovoz, 2010, 02:13:56 ---Moje iskustvo da je Samsung najkvalitetniji, d-600 neuništiv trebali su ga reklamirat kao vodootporan i otporan na udarce, imam ga već 5 god ni bateriju nisam promjenio a cjeli je izgreban od bezbrojini padova, bio je u vodi pola sata i nije se ugasio xD

--- Kraj citata ---
ja imam samsung  sgh x530, star isto tako oko 5godina, pao nebrojeno puta, par puta je i letio od beton, stalo se na njega, upao mi u casu soka, dobio tusem, ne znam ni sam sta sve ne, a nigdje nist ozbiljnije od male ogrebotinice, radi kao i 1. dan kad sam ga kupio :D
a prije 2god sam nabavio SE k750i, i vec je poceo rikavati, steka poprilicno, otisla tipka za kameru, joystick i utor za punjač je postao užasno klimav pa se mora jako paziti kako se umetne punjač jer ga jednostavno ne prihvati ://

Rossi:
uzmite 1000 mobitela nokia....1000 samsung...1000 htc i slicno....testirajte pa pricajte nesto da se kvari nokia vise od drugih....nokia se nikako ne kvari vise od drugih....kvare se svi mobiteli...samo je fazno sto nokia ima pa ajmo rec najvise ...pa se cesto cuje pokvarila mi se nokia....i naravno treba gledat da je mobitel org i slicno...

S.F. sf2:
u kuci mi je nokia n93 od kad je izasla na trziste,niti trznula nije,mehanizam one ruke radi savrseno od prvog dana,nokia n86 imam je isto odkad je izasla  i ni traga zamoru,nokia 3210,3310 to da ne pricam,jos su u funkciji,nokija 5800xm kupljena prije godinu i pol,isto sve 5,a pazi ovo kupio sam jednom drugu marku-samsung d900i,mobitel se samo ugasio nakon 2mjeseca koristenja  :angry7:

PROOF:
ma ja vec imam nokie 5 god i nikad nista.. jedino redovno lomim ekrane :D :D a sta su sve prezivjele....uh,,,

Nix666:

--- Citat: Leonardo - 03 Kolovoz, 2010, 00:22:08 ---Ovo sam im poslao na mail danas pa ćemo vidjeti ima li rezultata kroz koji dan:

Temeljem Vašeg izvještaja (radni nalog 136589/10) aparat tip 5310 od 23.07.2010 o servisiranju mobilnog telefona ,moram izraziti neslaganje sa iznesenim činjenicama.
Naime u Vašem izvještaju iznose se činjenice koje nikako ne mogu odgovarati činjeničnom stanju, a isto tako u kontaktu sa ostalim korisnicima kao i temeljem prijašnjih iskustava sa Vašom servisnom mrežom došao sam do spoznaje o raznim obmanama koje se dešavaju unutar vaše servisne mreže na štetu korisnika (o tome više možete gledati u emisiji potrošački kod ukoliko ne riješimo nastale nesuglasice i neslaganje u stavovima izvještaja).
Naime opisani kvar nikako ne može odgovarati opisanom kvaru koji je uzrokovan utjecajem tekućine iz razloga što navedeni telefon u navedenom roku nije napustio policu ureda i služi za javljanje na pozive samo unutar 098 mreže.
Ovdje se ne radi o vrijednom telefonu, niti o 170 kn popravka (odnosno čišćenja koje ste naveli ) već o principu i razočarenju koje sam doživio (ne prvi put) unutar vaše servisne mreže unutar garantnog roka i vaših obveza koje izbjegavate odnosno po mome mišljenju navodite nerealno stanje kako bi izbjegli obveze usluge koje ste dužni pružiti unutar garantnog roka pozivajući se na vanjamstveni popravak
Temeljem ovog dopisa još jednom Vas molim da podrobnije pregledate uređaj koji ću Vam dostaviti u servis kako bismo izbjegli daljnje neugodnosti (prozivanje  preko medija, slanje mobilnog telefona na vještačenje,obavještavanje udruge za zaštitu potrošača , slanje telefona u head office Finland...) što sam vjerujte mi spreman učiniti temeljem ovog i prijašnjih iskustava koje imam ja kao i moji ukućani

A poslao sam i dopis na t-mobile o prekidu suradnje sa sva moja 4 broja koja su kod njih isključivonezadovoljstvom njihove servisne mreže ili ti partnera, pa ćemo vidjeti dali im se isplati izgubiti 2 pretplate i 2 simpa broja.

--- Kraj citata ---

careeeeeee..... ovaj post ć kopirati i sačuvati  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju