Ostalo > Svijet računala i mobitela
Nokia & Đubrad iz Mobisa u ZG
Aleksandar:
nokia je postala qurac
imo sam ih skoro 10 godina i jedno 20 modela i uvijek radile perfektno. i onda kupio n95 koja se raspala u roku 6 mj . zamjenom i sitnom nadoplatom dobio opet novu koja je crkla ispod 4 mj. tastatura se klimala od prvog dana,plastika skripala.. 6500 classic isto crko u nekoliko tjedana..sto skuplja nokia to vece smece :sad1:
sad imam I9000 galayx s , drugi samsung po redu i koji takoder savrseno. nokie mu se nemogu ni priblizit kvalitetom a ni dizajnom.
Leonardo:
--- Citat: marko.p - 03 Kolovoz, 2010, 10:36:10 ---to je to..tako se to radi..sad će sve riješit
--- Kraj citata ---
hmmmm vidjet ćemo...:)
JogFromYamaha:
ma nokia je smece koje zivi na staroj slavi
setra imala nokiu jeftinu ono za nekih 800kn a cura n95 i kvarile se oboje a n95 je ipak skuplji mobitel.
Sve je to nepouzdano smece koje se prodaje jer ljudi puse foru "marka" i "kvaliteta"
Priznam i ja sam imao nokiu ali imal sam 3310 i 3410 i one jos sad rade bezprijekorno
ali cim su presli na ove mobitele s ekranom u boji je postalo cista glupost
Nema sanse da nokia nesto vrijedi jer ju je cura nakon 3 tjedna nosila na servis jer joj ekran pol pokazivao dobro a pol bio ugasen.
I uopce kupovina mobitela u hr je glupost jer se tu prodaje samo smece 10te klase.
Ja od mobitela kojih sam kupio vani (austrija svicarska) niti jedan se nije pokvario i to sam dovukao za frendove mogove za 100 pa do 600 eura cijene.
Jer se roba prve klase prodaje samo u zemljama prvog svijeta i to je fakt a mi dobivamo made in chengching i slicne gluposti.
Imam i primjer za to.
Moj K750i je star kak je izasla serija znaci oko 5 godina i radi i baterija drzi kapacitet ko i dok sam ga kupio mob mi je pao iz dzepa dok sam se vozio motorem 80 i radi i pao mi je iz dzepa vec valjda 100 put.
Radi i radi i radi.
a tu ovi k750 nitijedan nije izdrzao dulje od godinu i pol da mu barem ne otide baterija ili da ne gubi boju ili nekaj slicnog.
Cak i zemlja proizvodnje nije ista.
..::IVKULJA::..:
normalno da se kvare ako nisu made in finland,kako bi jedan stanter reko :icon_biggrin:
Shiltac:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 03 Kolovoz, 2010, 17:59:50 ---normalno da se kvare ako nisu made in finland,kako bi jedan stanter reko :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
moja e66 je made in finland pa opet sranje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju