Tehnički kutak > Injection
puknut blok na ditechu.
ive_91:
al jbt. ditech ima plasticno deklo, i proslog techa sam vaozil s tim plasticnim i bez onih piksica nutra na 4 srafa se drzalo i to sam tek tolko da je bilo gore i po zadnjem. prednjem. grabama sa trojicom i neznam kak i kud sve nisam bio s tim sktuerom i nikad nist..
i sad ono paf..
i sad ko za inat nemrem nac u oglasu niti jedne blokove.. :angry7:
inace na piaggio i mina, nikad bez dekla nikam.. i uvijek svi srafi nutra jer znam za to pucanje bloka... jer ovo od ditecha g#vn% sa rukama tako rec mogu spigat.. ak si dam truda.
Daci:
a dogodi se ...i vjerovatno ti se dogodilo zbog tog lufta na lagerima...pa ti radilca pleše jer ima puno lufta...a luft je nasto zbog dosjeda na radilici koji se pojeo ;))) tak da pripremi se na novu radilicu...imam ti ja nekakve blokove za prodat...javi se na pm
ive_91:
--- Citat: Daci - 02 Kolovoz, 2010, 12:25:28 ---a dogodi se ...i vjerovatno ti se dogodilo zbog tog lufta na lagerima...pa ti radilca pleše jer ima puno lufta...a luft je nasto zbog dosjeda na radilici koji se pojeo ;))) tak da pripremi se na novu radilicu...imam ti ja nekakve blokove za prodat...javi se na pm
--- Kraj citata ---
nije dosjed.. znam kak izgleda dosjed slago sam ih nekoliko.. ovo je tipican prosvirani lager ikaj je najinteresantnije.. kod vara je jos skroz oke. dok je kod magneta ovaj sa luftom
ovo je jednostavno xy slucaj i jbg. jer stvarno sumnjam da ono plasticno deklo ima velike uloge u tome..
prije sam trazio to alu deklo sa kurblom radi kurble.. a sad cu ga trazit radi bloka.. ovaj blok necu varit jer skuter koristim 365 dana u godini i nemam naviku stat kad vidim da je los put jer vecinom idem svugdje.. a nase ceste su u kur*u i to udara kak stigne zato radje kupim ispravan blok.. jer ovo nije pukotina od 2-3mm nego 5-10 cm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju