Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MB: mini summer meet! NEZAINTERESIRANOST!

<< < (11/13) > >>

JogFromYamaha:
zato kaj se nisu peljali nego dosli tamo samo poslikati i dogovorit se pricu koju ce nam pricat kak su se vozili brzo  :laughing9:

Biker686:
ja oko 3 krecem k markecu za mariju bistricu pa na neki djir.. ak neko oce s nama nek se javi meni na broj 095 852 87 03.. al velim do 3 se javite jer poslje ne odgovaram na pozive!   :headbang:

Ivan_drifter:
ja NEMAMA JEBENE SRECE j#boga pas zadnji put mi maske nisu bile doma i sad mi vodena riknula pa to nije za vijerovat:( kad slozim sve idem markecu makar sam vina popiti;)

Biker686:
eto da se javim.. voznjica bila odlicna!   :icon_thumright:  po obicaju sok kod marka  :notworthy: i onda same gas! stali u konjscini na cedevitu i dve partije biljara (naravno obe izgubio ja  :sad3:  :icon_biggrin: ).. nakon tog zapalili do zeline.. na jednom brdu lisica stala pa sam malcice moral gurati..   :icon_biggrin:  al onak s gasom!   :toothy9:  nakon brda cesta milina.. puna onak lijepih zavoja..   :headbang: po dolasku u zelinu se pozdravili i krenuli svak svojim putem..  :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: Biker686 - 20 Kolovoz, 2010, 19:15:08 ---eto da se javim.. voznjica bila odlicna!   :icon_thumright:  po obicaju sok kod marka  :notworthy: i onda same gas! stali u konjscini na cedevitu i dve partije biljara (naravno obe izgubio ja  :sad3:  :icon_biggrin: ).. nakon tog zapalili do zeline.. na jednom brdu lisica stala pa sam malcice moral gurati..   :icon_biggrin:  al onak s gasom!   :toothy9:  nakon brda cesta milina.. puna onak lijepih zavoja..   :headbang: po dolasku u zelinu se pozdravili i krenuli svak svojim putem..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
trgal sam se ko budala od smijeha  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju