Tehnički kutak > Tuning skutera
Mala pomoc....
speed:
--- Citat: Emperor - 25 Rujan, 2007, 08:58:42 ---
--- Citat: popovec - 24 Rujan, 2007, 22:40:01 ---a mozda bi najbolje bilo da nades nekog frenda koji barem nesto zna da ti to ne slazes sam jel vidim da nisi bas previse upucen u to...mislim nisam ni ja sad neki mehanicar ali sa vremenom se naucis neke stvari...a ak neznas karburator je isto sto i fergazer jer mi ovi tvoji postovi nisu jasni.a novih imas raznih proizvodaca a tako i cijena ak budes stavljal i kit onda kupis neku 19 a ako nebudes onda ti je 17.5 cisto dosta...nemrem ti rec tocne cjene jer u svakom ducanu variraju a tak negdje oko 100€ ti dodeju fergaći...
--- Kraj citata ---
Pa dobro priznajem ne razumiuem se bas dobro ali imam frenda koji naruciva dijelove i jako se dobro razumije u skutere sve zivo i on cak ima jako dobro sredeni pezo ja mislim da je najbolji u gradu i neki dan je bas cistio karburator. a njemu cu i reci da mi naruci zx i sportski variomat. i usput ocisti karb i diznu. ja sam taj saraf za smesu goriva bio malo odvijao i iz male cjevcice je procurilo malo goriva onda sam ga opet zavio samo neznam jel zavijeno kosto je bilo na pocetku a onaj zlatni saraf za ga sam malo zavio i jace radi u leru i mrvicu se okrece tocak ali zato ima bolji start nego prije.
--- Kraj citata ---
daj ti skut tom frendu da ti ga on postela,ovcako necemo nista postici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju