Tehnički kutak > Tuning skutera

karb 19 ili 17,5

<< < (2/6) > >>

Benjamin:
po meni je najjednostavnije rijesenje naruciti nekako onaj kit za konverzaciju dellorto karbova od piaggio na peugeot.To je prirubnica koja ide na peugeot blok a pase onda frga od piaggia najbolje rijesenje.Za piaggio ce uvijek naci frgu.Odsnosno na minereli i piaggio ide ista frga.i na tu prirubnicu moze metnuti 17.5 iči 19 frgu koja mu je bolja.

vidio sam te kiteve za konverzaciju na scooter centru.

Hrga:
to se dobije uz karb 19 dellotro malossi, a 17,5 dellotro nema malossi samo izvorno dellotro koji nije bas e jer zna neko koja je stranica od piagio centra i di sve ima u kojem gradu

SF2osk:
ja sam stavio taj kit za konverzaciju ali motor nikako nece stajat na leru a kad das gas ide ko nenormalan ....stimao sam ler gas ..digao igllu u nebesa ali nema teorije da ide.. karburator je 19,5 delorto i stoji mi i skuplja prasinu

SF2osk:
ma stranica im je smrznuta vec 2 godine  ...nazoves ih i po katalogu s malossi stranice kazes broj artikla i oni ti potvrde ono sto hoces i narudjba stize....narudzbe ako su na lageru stizu sutra ako0 nisu za tjedan dana..meni su poslali slucajno mhr replicu lc..a ja imam ac i decki bez j****ti vratili natrag i poslali novi cilindar...SVAKA IM CAST :notworthy: :headbang:

Hrga:
a 17,5 karb nema malossi e de odi na icq da te pitam nesto i jer zna neko koliko otprilike dode 17,5 koliko 19

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju