Općenito > Generalno o skuterima

A Kawasaki?

<< < (2/8) > >>

ante_f18:

--- Citat: Nix666 - 30 Srpanj, 2010, 14:11:56 --- kako nema  ??? ???  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

ovo je kimco  :toothy11:

Nix666:
znam...vjerojatnoim skuteri nisu bitni jer im je Kawasaki radi brodove, bagere i tak, a motori su im samo usput

marko_AeRoX:

--- Citat: Nix666 - 30 Srpanj, 2010, 17:30:33 ---znam...vjerojatnoim skuteri nisu bitni jer im je Kawasaki radi brodove, bagere i tak, a motori su im samo usput

--- Kraj citata ---

i yamaha radi svasta pa svejedno imaju i skutere... mozda oni jednostavno ne zele investirati u skutere...

luna500rr:
Amo jedno super pitanje ;D
Koju bi masinu koristio kawasaki skuter, piaggio, minarelli, morini, honda, honda copy, mina copy, morini copy...
Sjecam se da sam na otpadu gdje sam kupio cr1 vidio i cagiva skuter, star je dosta, 50ccm masina mislim da je imao piaggio ili neku slicnu masinu?

marko_AeRoX:

--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2010, 18:09:08 ---Amo jedno super pitanje ;D
Koju bi masinu koristio kawasaki skuter, piaggio, minarelli, morini, honda, honda copy, mina copy, morini copy...
Sjecam se da sam na otpadu gdje sam kupio cr1 vidio i cagiva skuter, star je dosta, 50ccm masina mislim da je imao piaggio ili neku slicnu masinu?

--- Kraj citata ---

vjerojatno piaggio  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju