Općenito > Oprema
ebay kacige
Nikola_VU:
kolko god bila jeftina nemoj kupovat kacigu bez da si ju isprobo :tstnd:
KiWi:
--- Citat: ToMeK. - 30 Srpanj, 2010, 03:09:29 ---kupujem kacigu ćim mi plaća dođe :) al kako nije baš velika mislim se oko ovih kaciga na ebayu jer su tamo kacige kolko vidim puno puno jeftinije.problem je samo šta ih nemogu probat nikako :/
jel ima ko iskustva s tin.vridi li uopće tražit nekakvu kacigu tamo il da ipak odem tradicionalno u dućan i istrošim se :toothy11:
--- Kraj citata ---
ee druze ja sam ti kupio kacigu sa eBay AGV K2 probo sam kod druga isto L velicinu narucio L i sve mi je super stiglo pase i to ... pozz :icon_thumright:
tomovzo666:
--- Citat: KiWi - 15 Travanj, 2011, 20:56:27 ---ee druze ja sam ti kupio kacigu sa eBay AGV K2 probo sam kod druga isto L velicinu narucio L i sve mi je super stiglo pase i to ... pozz :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko placas postarinu,za kacigu,odakle si narucio iz koje zemlje
sski001:
Mali update!
Bez plačanja carine možeš uvesti robe u iznosu do 160 kn (putem pošte / poštanske carinarnice). Odnosi se na vrijednost robe bez shippinga.
Ako ti je vrijednost robe bez cijene shippinga preko 160 kn, onda se plača carina na ukupno plačeni iznos (cijena robe i shippinga), pa na to 23% PDV i na kraju cca 50 kn poštanskih troškova. Plus 9,50 kn za poštansku obavijest da vam je paket na carini u pošti.
A carinske stope su različite, ovisno o vrsti proizvoda (npr. za odječu i obuću je 14%).
Sami si izračunajte da li vam se kaj isplati uvoziti.
igor.sb:
samo sto jedno je prakasa a drugo je teorija
placanje carine ovisi i o slobondoj procjeni carinika
mnogo puta vrijednost je isla preko 160 i nikad carinu nisam platio
i cijena ulazi sa shipingom? sta ne :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju