Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Stunt club Sisak

(1/4) > >>

Biker(ss):
Evo izgleda da ce se osnovati Stunt club Sisak...članovi mogu biti isključivo stunteri...eo vam facebook...tamo se može pridrižiti tko god želi

http://www.facebook.com/profile.php?id=1095005458#!/group.php?gid=113999175317653&ref=ts

http://www.facebook.com/profile.php?id=1095005458#!/photo.php?pid=31397414&op=1&o=global&view=global&subj=113999175317653&id=1095005458

te-te-ac:
a kak ce se prepoznat ko je stanter a ko ne.. ??

ja se znam zaletit s cak 62km/h i zakočit zadnjim kotačićem i onda guma onak cvili i cak nekad zna da malo i zadimi  :hbusa: i bude bas qulčina .. mislim da je to nesto vise od obične voznje i da je to neka vrsta stanta..ispravite me ako grešim..  :dontknow:

stavim video kad maznem od tatka mobač s vga kamerom...  :laughing7: hihihhih

btw. mogu bit član klaba stantera iz siskove bradavice  ???

čao ..pozdrav od božidara  :ovakonekako:

zmijavci:

--- Citat: te-te-ac - 29 Srpanj, 2010, 22:49:42 ---a kak ce se prepoznat ko je stanter a ko ne.. ??

ja se znam zaletit s cak 62km/h i zakočit zadnjim kotačićem i onda guma onak cvili i cak nekad zna da malo i zadimi  :hbusa: i bude bas qulčina .. mislim da je to nesto vise od obične voznje i da je to neka vrsta stanta..ispravite me ako grešim..  :dontknow:

stavim video kad maznem od tatka mobač s vga kamerom...  :laughing7: hihihhih

btw. mogu bit član klaba stantera iz siskove bradavice  ???

čao ..pozdrav od božidara  :ovakonekako:

:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Biker(ss):
Ne kužim zašto spam...dovoljno godina ali nedovoljno zrelosti...
Upalit mozak i promislit.....to znaci mogu u klub uci stunteri. Mi kažemo "da vidimo što znaš" ...ako ide na zadnji,prednji sta vec, ako ima volje i sve to...ako ne... zna aj sacekaj malo dok naucis pa se onda uclani...možeš ti biti s nama bit i sve vježbat...ali treba više od prosjecnih stvari da bi usao u klub.....

Jasnije ili trebam crtat?  ???

Luka 0101:

--- Citat: Biker(ss) - 30 Srpanj, 2010, 13:19:21 ---Ne kužim zašto spam...dovoljno godina ali nedovoljno zrelosti...
Upalit mozak i promislit.....to znaci mogu u klub uci stunteri. Mi kažemo "da vidimo što znaš" ...ako ide na zadnji,prednji sta vec, ako ima volje i sve to...ako ne... zna aj sacekaj malo dok naucis pa se onda uclani...možeš ti biti s nama bit i sve vježbat...ali treba više od prosjecnih stvari da bi usao u klub.....

Jasnije ili trebam crtat?  ???

--- Kraj citata ---
ti si inace vrsni znalac pa si clan ziria ili? ahahahahahahaha

EDIT: i kak ti mozes bit u toj grupi, udrugi kak vec oces ak neznas stuntat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju