Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox serijala tuning

<< < (4/4)

danc00:

--- Citat: G-man - 01 Kolovoz, 2010, 14:18:50 ---u dilemi sam za ovaj hebo variomat, posto cu tesko moc nabavit rolice a i klizace za njega. jedino od vana negdje.
Jel ima jos neki da je ono po iskustvima dobar kao ovaj, i da dize remen do kraja. Mislim nije mi to toliko bitno ali eto ako vec uzimam onda da bude medu boljima.
Jel ima neki u rangu sa njima, mozda top per. ili nesto slicno?

--- Kraj citata ---
Slobodno uzmi hebo, dobiš 3 seta rolica i jedne će ti pasat sigurno, bar je tak kod mene, pašu mi 4.1gr. i 3.4gr.(ak oću više okretaja) Evo uzeo i hebo remen koji je duži od oboičnog pa ću ga danas namontirat pa javim.

A i slow ti lako nabavi neke druge rolice od polinija koje također pašu u hebo variomat...tak da ti to nije problem.

Čak dobiš odličan centralni feder Hebo, prije sam imal žuti malossi, i ovaj hebo se puno bolje pokazal od malossievog, bar kaj se moje serijale tiče. Samo budeš moral uzet malo tvrđe federe od serijskih(kvačila) jer su ovi premekani(serijski)

Crazy Kuree:
Neko nešto i na kraju zaključak kupi šta oćeš sve je nabrojano. TP variomat je promašaj, jedino dobro je što diže remen do kraja pa je krajnja nešto veća. al i s običnim multivarom je krajnja malo veća a puno bolje ubrzanje, ovaj hebo kažu da se najbolje slaže sa minarelli zadnjom polutkom ali gotovo nitko ga nema a i taj ko ima nije probo druge pa nezna reć koliko je dobar. auspuh bi ja stavio laser xpro chrom

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 01 Kolovoz, 2010, 18:03:08 ---Neko nešto i na kraju zaključak kupi šta oćeš sve je nabrojano. TP variomat je promašaj, jedino dobro je što diže remen do kraja pa je krajnja nešto veća. al i s običnim multivarom je krajnja malo veća a puno bolje ubrzanje, auspuh bi ja stavio laser xpro chrom cjeli

--- Kraj citata ---

TOP variomat ne valja bez druge kalote (poklopca variomata), treba staviti 67° i onda stvar postaje bolja, a da ne pricam koliko kvalitetnija od multivara.

Hebo rolice je najmanji problem naruciti, isto tako i klizace, povoljnije je, a shvatiti ces sto znaci kada kod nas ne mozes naci zeljene rolice  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju