Tehnički kutak > Tuning skutera

tecnigas RS vs giannelli revers

<< < (10/12) > >>

gokiSP:
Gle, ja se ne kužim u to u što se ti kužiš i uopće ne želim ulaziti u tu raspravu. Samo znam da 99% autiju i motora pokazuje više nego što pokazuje gps.

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2010, 20:26:49 ---odgovori na pitanje

zasto gps ne bi izmjerio tocnu brzinu ako 5km vozim full gas, i ako tih 5km imam jednaku brzinu

--- Kraj citata ---

pa nema šanse da češ u tih 5 km imat jednaku brzinu ,možda na tak dugim relacijama uz full otvoreno nebo i full ravnu cesto bi i mogo izmjerit točno al na motoru sa brzim startovima i stalnim kočenjima nema šanse, mjeri on mrzinu nisam ja reko da ne mjeri al ne mjeri točno ,kažem ti on tek tebe skuži nakom 50-100 metara da si prešo to je previše da bi on točno izmjerio sad da je korektivni satelit iznad tebe i da ti stalno šalje signal onda on može bit čak do 3 metra točan al ja u 2-3 godine kolko imam gps nikad mi nije bio dostupan korektivni satelit tak da samo zbog tog kažem da nisu točni fulaju cijelo vrijeme 10-20 na sat

igor.sb:
zivim u slavoniji sve je ravno ovako izgleda __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________--

5km  :toothy11:

ja pricam o krajnjoj brzini ti si uletio s tom spikom da gps laze, mene ne zanima ubrzanje i di se nalazim, samo podatak o krajnjoj brzini  :dontknow:

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2010, 20:40:43 ---zivim u slavoniji sve je ravno ovako izgleda __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________--

5km  :toothy11:

ja pricam o krajnjoj brzini ti si uletio s tom spikom da gps laze, mene ne zanima ubrzanje i di se nalazim, samo podatak o krajnjoj brzini  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa nema veze krajnja il početna tebe sateliti tek skuže kad pređeš 50-100 metara i zbog tog gubi na točnosti bez korektivnih satelita ,lažu i više zavisi o pokrivenosti satelitima što je kod nas uvijek loša pokrivenost ,i u svijetu su počeli sateliti vodit ljude krivo ,previše je gps jedinica i preopterečeni su totalno , rekli su ako do 2020 ne pošaljemo brdo novih satelita cijeli system če se srušit makar več su se počeli polagano, al kod tebe i mene u slavoniji (stari baka deda mi iz đakova) bi trebo bi jeben signal sad neznam jel ti piše u kolko je točan i kakvi te sateliti pokrivaju pa da nam kažeš jel ima korektivnih

SlowRider:
neda mi se citati sve ovo o gps-u, ali ja sam svoju cuku izbazdario i uvijek se slaze sa gps-om na mobitelu, kada testiram brzinu na ravnici od 2km brzina se razlikuje u brojevima iza decimalne tocke

znaci pokazuje mi jednako vozio se autom ili skuterom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju