Tehnički kutak > Tuning skutera
CPI POP CORN 80 KMH
drlje:
evo ja za nikakve novce sredio da skuter ide 80 kmh. ulio sam inino ulje u miješalicu. povećao zazor sviječice odokativnom metodom, skinuo originalni filter zraka i u kutiju od filtera ubacio žensku nailonku i probio dvije rupe na kutiji od filtera zraka. i ulio sam 98 benzu i sad ide kao lud . prije ovog svega trokirao je i gušio se kad je hladan i nije mogao ići više od 50 sa skinutim blokadama.
marko_AeRoX:
--- Citat: drlje - 28 Srpanj, 2010, 11:17:01 ---evo ja za nikakve novce sredio da skuter ide 80 kmh. ulio sam inino ulje u miješalicu. povećao zazor sviječice odokativnom metodom, skinuo originalni filter zraka i u kutiju od filtera ubacio žensku nailonku i probio dvije rupe na kutiji od filtera zraka. i ulio sam 98 benzu i sad ide kao lud . prije ovog svega trokirao je i gušio se kad je hladan i nije mogao ići više od 50 sa skinutim blokadama.
--- Kraj citata ---
ubit cu se ::)
tr_franjo:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Srpanj, 2010, 11:19:45 ---ubit cu se ::)
--- Kraj citata ---
mogu i ja s tobom???
drlje:
zašto ćeš se ubiti 100% istina. po pravcu ide pun celer ali na uzbrdici može max 40. i najbitnije je i kad ga ne vozim po 10 dana upalim ga dam pun gas i on ode kao metak bez zagrijavanja i trokiranja.probaj ina ulje širi zazor, ženska nailonka probit dvi rupe na filteru i ulij 98.
drlje:
vi mislite da sam ja lud. vozim motore ima 30 godina .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju