Tehnički kutak > Tuning skutera
Limara za kymco
BunnyRabbit:
E ti štiftovi bi mogli biti problem jer su sitni i relativno je veliko opterećenje na njima pa baš neznam da li ćeš ih igdje uspjeti spojit kako treba. U svakom slučaju sretno, a što se lakirera tiče mislim da ti broj koji ti ja mogu dati neće pomoći jer si daleko odavde. :hello:
Maljavi:
Hvala na pomoći.Uz pomoć bivšeg vlasnika došao sam do broja boje i skuter je na popravku.Ako se ne budu mogli popravit štiftovi ići će nova maska.Zvao sam Krk i rekli su mi da je cijena maske oko 1100kn,ali da nemaju maloprodaju.U Zagrebu su mi rekli oko 900kn.Ipak nadam se da će se uspijeti popravit.Bar me tako uvjeravao jedan plastičar.A nije Glumičić.Hvala na pomoći.
marko.p:
vidiš ja sam plastike za peugeota dobio u boji skutera tak nije bilo potrebno lakiranje,to je bilo prije 5 godina ali danas je to nemoguće izvest
Maljavi:
I danas se dobivaju plastike u boji skutera(barem su tako meni ponudili),ali nisam htio kupovat masku zbog 2,3 popucala štifta.Otegotna okolnost mi je da je donji dio skutera već bio obojan u neoriginalnu boju pa sam trbao nać broj boje,ali to je preko bivšeg vlasnika omogućeno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju