Tehnički kutak > Tuning skutera
Cpi Aragon 80 km/h
pixa.93:
a nekom ko nema novce je i taj dobar
Faba:
--- Citat: Ivan_drifter - 27 Srpanj, 2010, 23:27:29 ---stavio masinu od aerox ili sr...haha....ma joj daj ....to smetje je groblje ko i lune i generici svaka cast nekim koji imaju zivce za to ja nemam moja ramam od kineza je samo ostala s nosacem za sf sve ostalo je oslo s ciganima
--- Kraj citata ---
:omfg:
smetje je kad neznaš slagat.pogledaj kaj recimo luna500rr radi od svoje Lune pa se javi :confused5:
zmijavci:
--- Citat: Faba - 28 Srpanj, 2010, 01:04:37 --- :omfg:
smetje je kad neznaš slagat.pogledaj kaj recimo luna500rr radi od svoje Lune pa se javi :confused5:
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright: :icon_thumright:
skrinja:
glupo je pljuvat po nečijem motoru, ili kupiš ono što ti se sviđa ili ono za što imaš para,
a neki kupe i ono što im drugi kažu. Kad bi svi ti roxi, nrg-ovi, runneri, sf-ovi bili toliko dobri
i kvalitetno napravljeni onda bi servisi propali. Pa ljudi moji, opet kažem poštujem svaki motor ali činjenica je da
se peugeoti nakviše kvare (osim Baotiana možda). Susjed mi ima Peugeotov salon i uz njih prodaje i TGB
Reklamacije ima samo na Peugeot, pogotovo na Jet force, a na TGB nema.
Kako sad to?
SlowRider:
--- Citat: skrinja - 28 Srpanj, 2010, 13:25:51 ---Kad bi svi ti roxi, nrg-ovi, runneri, sf-ovi bili toliko dobri
i kvalitetno napravljeni onda bi servisi propali.
--- Kraj citata ---
pa i propadaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju