Općenito > Propisi

nisam proso tehnicki!

<< < (10/20) > >>

Mark:
Tako je kada ne žele imati posla sa djecom koja ne znaju držati jezik za zubima nego konstantno laprdaju kako na forumu tako i u živo. Pa ni ja takvoga da radim na tehničkom ne bi nikada pustio jer bi idući dan na svim forumima objavio kako je prošao sa neispravnim vozilom za 100kn i još izjavio na kojem tehničkom, i kod kojeg pregledača valjda. Kada malo odrastete i uozbiljite se, onda ćete možda i prolaziti jer ove stvari zbog kojih vas ne puštaju su stvarno smiješne i doslovno se vidi da vam traže dlaku u jajetu jer znaju da bi se za pola sata mogli pohvaliti svima koji vam se nađu na putu kako vas je onaj striček pustio sa razvaljenim skuterom i kako ste sad glavna faca u selu...
Da se nebi uvrijedio Ivan ovo se ne odnosi na tebe, nego općenito na izjave, na ovom forumu koje su sigurno također jedan od faktora zašto vam rade ovakve stvari ;)

veka84sb:

--- Citat: sax - 28 Srpanj, 2010, 10:06:48 ---to se zna,to je javna tajna

--- Kraj citata ---

Jedno je sto se zna ,ali sasvim drugo da se o tome pise! Neka samo jedna odgovorna osoba na odredjenom polozaju ovo procita i isprinta ti vasi na tehnickom sto vam cine usluge su gotovi!

Faba:

--- Citat: Mark - 28 Srpanj, 2010, 11:04:46 ---Tako je kada ne žele imati posla sa djecom koja ne znaju držati jezik za zubima nego konstantno laprdaju kako na forumu tako i u živo. Pa ni ja takvoga da radim na tehničkom ne bi nikada pustio jer bi idući dan na svim forumima objavio kako je prošao sa neispravnim vozilom za 100kn i još izjavio na kojem tehničkom, i kod kojeg pregledača valjda. Kada malo odrastete i uozbiljite se, onda ćete možda i prolaziti jer ove stvari zbog kojih vas ne puštaju su stvarno smiješne i doslovno se vidi da vam traže dlaku u jajetu jer znaju da bi se za pola sata mogli pohvaliti svima koji vam se nađu na putu kako vas je onaj striček pustio sa razvaljenim skuterom i kako ste sad glavna faca u selu...
Da se nebi uvrijedio Ivan ovo se ne odnosi na tebe, nego općenito na izjave, na ovom forumu koje su sigurno također jedan od faktora zašto vam rade ovakve stvari ;)

--- Kraj citata ---

care slažem se s tobom  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
a cuj fakt je da ako znas da nes presel jer je modan skut do daske da si glup kaj uopce ides
a i fakt je da ovi na tehnickom traze dlaku u jajetu jer zna da su 90% skutera kod osoba ispod 20 godina namrcani do daske.
Meni na tehnickom skut isao i prosao sve samo je na brzini isao prebrzo (61) i faca me pustio jer je vidio da imam ajmo rec ozbiljni pristup prema voznji
i vidio me par puta s vecom pilom koju sam regal.
Nemoes bas ocekivat da ce proc ako imas ocigledan manjakkoji se vidi s 10metri

neven92:

--- Citat: veka84sb - 28 Srpanj, 2010, 11:10:27 ---Jedno je sto se zna ,ali sasvim drugo da se o tome pise! Neka samo jedna odgovorna osoba na odredjenom polozaju ovo procita i isprinta ti vasi na tehnickom sto vam cine usluge su gotovi!

--- Kraj citata ---

pa nije niko valjda tolko glup da veli kaj je registrirao i gdje...a ovo sto se okvirno prica tu ti nemogu nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju