Općenito > Propisi
nisam proso tehnicki!
jopa:
--- Citat: zipst - 28 Srpanj, 2010, 01:47:34 ---bitno da ti sve znas i imas potribu to non stop naglasavat :icon_thumright: zbog takvih ka ti svaki dan je sve vece i vece sranje reg skuter :notworthy:
--- Kraj citata ---
po tvome sam ja kriv sto on nije prošo tehnićki :headbang: :headbang: :headbang:
znam zato sto to svi rade tako koji imaju nesto neispravno-poboljsano na autu-skuteru....
zipst:
--- Citat: jopa - 28 Srpanj, 2010, 02:41:59 ---po tvome sam ja kriv sto on nije prošo tehnićki :headbang: :headbang: :headbang:
znam zato sto to svi rade tako koji imaju nesto neispravno-poboljsano na autu-skuteru....
--- Kraj citata ---
a iz kojeg dijela mog posta si to zakljucia ::) e, pa ka sta san ti vec reka, zbog takvih ka sta si ti, to je svakim danom sve manje i manje moguce :headbang: :hello:
jopa:
--- Citat: zipst - 28 Srpanj, 2010, 02:45:40 ---a iz kojeg dijela mog posta si to zakljucia ::) e, pa ka sta san ti vec reka, zbog takvih ka sta si ti, to je svakim danom sve manje i manje moguce :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
ali on postaje isti ko ja nevozi serijski motor neg vozi s zxom i cime vec.....
znaci nevozi serijski motor....svi mo mi isti .....samo sto neki odma odvezu skuter na tehnicki takav kakav je i daju covijeku povisicu
a neki vrate sve što imaju serijsko gore pa mole boga da ih puste zato sto su neki dio bacili-prodali
marko_AeRoX:
--- Citat: jopa - 28 Srpanj, 2010, 02:53:37 ---ali on postaje isti ko ja nevozi serijski motor neg vozi s zxom i cime vec.....
znaci nevozi serijski motor....svi mo mi isti .....samo sto neki odma odvezu skuter na tehnicki takav kakav je i daju covijeku povisicu
a neki vrate sve što imaju serijsko gore pa mole boga da ih puste zato sto su neki dio bacili-prodali
--- Kraj citata ---
ovo je malo glupo... moj je serijski i ja svakak nemrem proc na tehnickom jer nemam blokade... :dontknow:
neven92:
znam ja covjeka kojme das neku lovu,malo vise od 100-200 kn i registrira ti skuter bez da ga vozis na tehnicki...nisam vjerovao dok nisu neki dan jednu ladu nivu koja je kod prijatelja na popravku u radioni registrirali a vec dva tjedna je na popravku i jos uvjek... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju