Tehnički kutak > Tuning skutera
curi benga, gusi se, crkava
Hrga:
evo ovako danas sam uhvatio pripasat karb od mine i stavio ja rpirubnicu koju sam napravio za tu minu mislim imao sam jednu prirubnicu pa sam je preradio i sve super skuter pali ali nisam mogao nikako airbox povezat i reko stavit cu serijsko dok ne nabavim gljivu i vratio ja sve nazad i kada upalim motor curi mi benga i kad ga ugasim curi dok god se casica ne isprazni, ali mislim da mi negdje pusta zrak i ovako kad mi radi na leru radi pod jakim gasom i odjednom crkne i kad se vozim i pustim gas kao da ostane jos malo skut usporava ali gas ostaje. Jer mozda bega curi zato sto sve dobro ne dihta
evo di curi
http://img300.imageshack.us/my.php?image=dsc00047hc4.jpg
duje87:
vakum ;D
SF2osk:
--- Citat: duje87 - 23 Rujan, 2007, 01:29:49 ---vakum ;D
--- Kraj citata ---
pregledaj cijev vakuma i prirubnicu dal sve stoji kak treba...cirjevo vakuma pregledaj cijelo sto posto je do toga ili najbolje zamijeni
Hrga:
a ovo sto curi, ja misli da je crijevo vakuma ok jer kad vucem na njega da benga ude u karb normalno ude jer to mozda zbog toga sto negdje vuce zrak
SF2osk:
--- Citat: Hrga - 23 Rujan, 2007, 10:15:24 ---a ovo sto curi, ja misli da je crijevo vakuma ok jer kad vucem na njega da benga ude u karb normalno ude jer to mozda zbog toga sto negdje vuce zrak
--- Kraj citata ---
ma sto posto vuce zrak negdje ...odi i kupi crijeva metar i sve to zamijeni tak ti je najbolje namoras nista pregledat nego stavis novo i fajrunt...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju