Tehnički kutak > Tuning skutera
Duza getriba
Benjamin:
Eto ovako posto mi motor ima jako puno snage odozdola i dosta jako meduubrzanje razmisljao sam da bi mozda malo duzu getribu metnuo tak da dobijem na krajnjoj malo dosta mi je nekih 10-15km vise.
E sad je problem da neznam nista o tome jel nikad nisam nista slagao.
Uzeo ib malossijevu geribu samo neznam kaj treba uzeti primar ili sekundar duzi i koji omjer bi trebao biti i koja je cijena toga uopce?
Mr J:
www.malossi.com
www.scooter-attack.com
ili zovi bencaka pa neka ti on naruci... :icon_thumright:
vidi si oblik primara i sekundara pa onda sam probaj zakljuciti a ja cu ti reci jesi li dobro ili nisi... :icon_thumright: Daj malo razmisljaj...
ivanm:
pošto imaš zračnjaka, njegova getriba je kraća za oko 15% od vodenjakove..
mislim da pašu primar i sekundar od runnera treba to ispitat, to nađeš jeftino rabljeno, a dosta ti je produljenje..
ja sam imao zipa i isto je bila kratka getriba, skut je leeetio u startu doslovno sa malossi gusom, ali krajnja do 90-95 km/h po satu..
sa LC getribom bilo bi mirnije u startu, ali kasnije veća krajnja..
benceku budeš dao 500-600 kn za primar a imat ćeš getribu ko serijski runner..
SlowRider:
--- Citat: ivanm - 24 Rujan, 2007, 08:03:27 ---pošto imaš zračnjaka, njegova getriba je kraća za oko 15% od vodenjakove..
mislim da pašu primar i sekundar od runnera treba to ispitat, to nađeš jeftino rabljeno, a dosta ti je produljenje..
ja sam imao zipa i isto je bila kratka getriba, skut je leeetio u startu doslovno sa malossi gusom, ali krajnja do 90-95 km/h po satu..
sa LC getribom bilo bi mirnije u startu, ali kasnije veća krajnja..
benceku budeš dao 500-600 kn za primar a imat ćeš getribu ko serijski runner..
--- Kraj citata ---
Toliko ide moj Aerox sa Malossi sportom.
Benjamin, koliko ide sad tvoj stalker po satu?
Mr J:
Ivanm ti je jako dobro odgovorio! Probaj nabaviti zupcanike od vodenjaka pa broji zubce... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju