Općenito > Generalno o skuterima

skuter za putovanja

<< < (3/4) > >>

filiplatinovicz:
Ako se hoćeš pretežno đirat po gradu, kupi runner, ako hoćeš i putovat, u najmanju ruku nexus, a ako hoćeš pretežno putovat, neki još izrazitiji GT skuter.
runner je brz i okretan, ali ipak nije udoban za daleka putovanja kao npr piaggio X8 ili aprilia atlantic. Uz to, za putovanja su preporučljiviji gt maxi skuteri s motorima od 400 i više ccm. Oni od 400 razbvijaju snagu 25 kW/34 KS pa ih smiju voziti i mladi vozači...

robert:

--- Citat: filiplatinovicz - 23 Rujan, 2007, 21:13:58 ---Ako se hoćeš pretežno đirat po gradu, kupi runner, ako hoćeš i putovat, u najmanju ruku nexus, a ako hoćeš pretežno putovat, neki još izrazitiji GT skuter.
runner je brz i okretan, ali ipak nije udoban za daleka putovanja kao npr piaggio X8 ili aprilia atlantic. Uz to, za putovanja su preporučljiviji gt maxi skuteri s motorima od 400 i više ccm. Oni od 400 razbvijaju snagu 25 kW/34 KS pa ih smiju voziti i mladi vozači...

--- Kraj citata ---
ja bi i jedno i drugo(grad i putovanje)!
kad razmislim bolje da cu recimo 75 % voziti po gradu a 25% putovanja onda bi ovaj nexus 250 bio bolji izbor!
ti gt maxi skuteri jesu super ali su i teski a bogme da i skupi!
vise od 35000 kuna nebi trebao kostati!
a sto se tice optike jednog x8 ili 9 ona mi se nikako nesvida!

Mr J:
Peugoet Geopolis, Runner je ok ali je vise sportski...
Beverly, Yamaha X-max, Neki od Malagutija, Aprilia Scarebeo... Imas ih podosta... A uskoro i FYM400  :icon_thumright:

Doomsday:

--- Citat: robert - 23 Rujan, 2007, 20:27:47 ---
--- Citat: Doomsday - 23 Rujan, 2007, 08:29:29 ---Moj ti je savjet...
Kupi Gilera Runner VX (125 ccm) jer to ti je u biti isti skut i vozi ga serijskog u garanciji...
Kad se razradi, kupi Multivar 2000 za njega...
Nakon isteka garancije stavi termo grupu od VXR-a (2oo ccm) i vozi dok se razradi, malo teže rolice na multivar...
EDIT: zaboravih reć da sa termo grupom od VXR-a triba uzet i duži prijenos (zupčanici u getribi)...
Kad se razradi, staviš LeoVince 4Road 7430 (e) model (isti je model za VX-a i VXR-a, pa uzmeš za VX-a)...
To bi ti bila najpovoljnija opcija blago progresivnog pojačanja snage, bez prevelikih ulaganja...
Još ti u završnoj fazi može Mr J reć kako izvuć koju mrvu snage sa ostalim tuning djelovima, ali nije nužno...
Da mene taj skut uopće zanima, tako bi napravija... Manja davanja, a na kraju isti skut, samo bolji...
A i daš sebi malo vrimena da se navikneš na sve jači skut...
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to je ono sto ja nezelim!
ako kupujem nesto onda odmah nekih gotovih 200 ili 250 kubika!
hocu reci da kao prvo nemam pojma o mjenjanju tih djelova a drugo da moram nekog platit za to!
danas sam imao sansu sjesti na ovog skutera:
...
gilera vxr 200 i nexus 250 su mi dosada najljepsi!

--- Kraj citata ---

Dobro, ovo gori šta san naveo je više za ljude sa A1, jer ne smiju više od 125 ccm, a vrlo brzo i jednostavno te ipak postupno dođu do bolje mašine, a da ne moraju čekat 2 godine... :dontknow:

A u principu, ti uzmi ono šta ti se najviše svidi.. Ja volin velika kola, i vjerojatno bi najradije uzeja Kymco People 250 S...

http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=412&Itemid=39

Veliki kufer nazad, i piči... :icon_thumright:

Dino:
Nemoj runnera,nije ti to skuter za putovanja.Sjedalo mu je pre tvrdo i neudobno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju