Općenito > Generalno o skuterima

malossi kit 269 - leader

<< < (8/10) > >>

devil_ma-yela:
pa gledao sam i čitao na jednom forumu, gdje se slažu 2-3 kublera i nitko nije spominjao kubler bregastu nego malossi, tako da to ipak nešto znači...

također i ancoo, malossi bregastu je stavio...

dino_180:

--- Citat: stefek - 26 Srpanj, 2010, 14:16:32 ---i ja mislim da bi...jer ako malossi bregasta paše u serisku glavu...a u malossi glavu paše seriska bregasta...onda znači da ide malossi bregasta u malossi glavu...
valjda bi bilo bolje neg sa seriskom...ovisi o rasporedu 'brijegova' na bregastoj kak bi igralo to sve..
jel ima kb bregasta za quaser i za leader? i kolko košta?
ja ju nisam videl  :dontknow:

--- Kraj citata ---
a možda ne.šta nebi bregasta za v2 i v4 trebale biti različite.kolko inače leader i quasar imaju ventila??2 jel tak.e pa onda kubler dobiš bez glave,ak ga dobiš bez glave znači da bregasta kublerova paše na serijske v2 glave,onda po tome ne paše na malossi v4glave.po nekoj logici.jel..?

steeef:

--- Citat: dino_180 - 26 Srpanj, 2010, 18:09:44 ---a možda ne.šta nebi bregasta za v2 i v4 trebale biti različite.kolko inače leader i quasar imaju ventila??2 jel tak.e pa onda kubler dobiš bez glave,ak ga dobiš bez glave znači da bregasta kublerova paše na serijske v2 glave,onda po tome ne paše na malossi v4glave.po nekoj logici.jel..?

--- Kraj citata ---

jesu različite bregaste za v2 i v4 al su ti i leader i quasar i master mašine sa 4 ventila  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
dobro, jel buš kupil kakav kit da ti prodam il kaj? :D

steeef:
ko? ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju