Općenito > Generalno o skuterima

malossi kit 269 - leader

<< < (5/10) > >>

steeef:
napisal sam već 2puta da se ne dobije sa malossi kitom,a u malossi kitu je i glava,ne? ;)
a onda ni posebno ak kupuješ glavu ne dobiješ bregastu  :icon_thumright:

devil_ma-yela:
sry sry , još se nisam probudio  :happy8:

steeef:
nie bed...sam čitaj sve postove,hehehhe

dino_180:
za kubler sam cjelo vrjeme govorio da neznam za širinu al da dobi kubika prvensveno radi hoda radilice.on joj najviše da.jel tak stefek??sa malossi kitom ne dobiš bregastu neg ono šta sam napisao.u dučanu su mu rekli a i mi smo gledali na malossi stranici nismo za njegov derbi uspjeli nači bregastu

dino_180:

--- Citat: stefek - 26 Srpanj, 2010, 10:03:53 ---kod četvorotaktne mašine glava ti najviše znači (i bregasta s ventilima..)
ovak,vxr ima promjer klipa 72mm i hod 48.6mm
quaser 250 ima 72mm klip i hod 60 mm
a quaser 300 ima 75X63 -- tolko ima i kubler
a kit 269 ima 74mm promjer klipa..

dalje,ovo s obradom glavo je maltene mission impossible..serisku da napraviš da bude ko malossi..pitaj si ninu kak to ispadne  :icon_thumright:
trebal bi širit i radit nove siceve i dosjede ventila,jer su puno širi i dulji malosssi ventili koi su u malossi v4 glavi nego seriski u seriskoj glavi..i opet moraš kupit bregastu i ventile itd..

dalje,za taj kit ti treba i radilica s hodom od 63mm da bi dobil tih 270cc,
moreš sam izračunat 74:2na kvadratX48.6x3.14=208,9
dakle treba ti radilica sa hodom od 63mm da bi dobil 269cc
74:2 na kvadratX63X3.14=270cc

--- Kraj citata ---
to si dobro rekao a i kod cvaje jaaako puno glava znači.u malossi dobiš ventile al ne jebe.....bregastu.to je sam problem.za kubia neznam ali malossi je fakat dao snage ovom dečku.iskreno nisam se nadao tolkom pomaku.kažem ti dođi u zg i isprobat češ motor da vidiš kak ide.baš sam mislio jednom ako bi član tonygp1racing htio sa svojim derbijem stat pokraj frendovog da vidimo razliku jer oba imaju variomat i serdareviča.imaš na forum.hr neke likove kaj su si za beverlia uzeli kubler pa pitaj njih.al opet...sa tim novcima plus prodaja motora kupiš novi.al svakom njegov giušt.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju