Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB 303R help
animatrix:
i meni ista stvar, zategao nekidan, sad vec ista stvar... il se trose prebrzo ili se sajla nekim cudom otpusta
scootman:
ajde da i ja uletim s pitanjem.
Imam tgb mystique model iz 2008.
Na nizbrdici uhvatim 80-82 km/h (npr podvoznjak ispod savske) inace 65-70, znaci li to da cdi nije blokiran ili imam duzi prijenos???
sry na uletu
m1sh:
--- Citat: ivan pralas - 25 Srpanj, 2010, 13:53:37 ---prijatelju imas u mojoj temi sve detaljno objasenjno kao sto je wonderkid stavio :icon_thumright:
ali ja cu ti pomoci i sloziti setup do 2500kn s kojim ce ici 80 i imati super ubrzanje :)on ti sada ima prekratku ac getribu pa zato imam problem sa top speedom i s tim sam se namucio dosta,a spas je bio u sekundaru polini 18% i njega moras obavezno kupiti jer se ne isplati ulagati ako njega nemas...
evo setup:gianelli extra chrom(1000kn)
polini speed control(300 kn polovni,al moras prosirti srce varia da bi stao kroz bolcnu,a ako uzimas multivar onda bolcnu moras tokariti...)
polini sekundar 18%(600kn novi,polovni su minimalne sanse da nades za tgb jer nema bas puno djelova...)
malossi kevlar(290kn,potreban ti je preko vrucina kada se remen zagrije i gubi performanse,nesto je siri od obicnog remena(1mm) ali omogucuje vecu krajnju,i deklo
moras obavezno izbusiti da bi dobio prtok zraka i smanji zagrijavanje prijenosa)
ser. airbox sa red sponge(red sponge oko 70kn,ali moras uzeti sa veceg skuta i izrezati...ali mozes ostaviti ser. filter)
plavi top racing federi kvacila(paket kosta 100kn)
dizna 72
rolice leo vince 6.2gr
to je to,ima tu dosta posla da se sredi i ide kako treba...ja sam ti napisao svoj setup s kojim ide 80-2 i ima stvarno dobro ubrzanje... :icon_thumright:
to ti je sve skupa do 2500kn i bit ces zadovoljan,imas vidio u temi koji ti je wonderkid stavio na 6str kako ide moj skut...nadam se da sam ti pomogao :icon_thumright:
a za naljepnice samo nemoj skidati one orlove i one crte kroz srediti,zato sto su ljepljeni super ljepilom i mucio sam se 2 dana da skinem orlove a ostavil je posljedica po plastikama,to isto imas u temi...a one hawk to se bez problema skida i samo wd-om predes i ko novo :)
--- Kraj citata ---
Opet ja, napokon ulovio nešto vrijemena...
Imaš kakav prijedlog što da stavim a da ne širim/bušim i slično? Dobro bušenje ne smeta, ali baš tu na Rabu i nemam gdje sve to napravit..
Tako da.. Što bi mogao staiviti a da je jednostavnije?
Hvala ;)
pralas:
ako hoces najeftinije proci,skini blokade,stavi diznu 72,neki base spuh(zx,tt,gianelli extra),stavi rolice 7gr u ser. vario,tvrde federe kvacila(bijele ili zute malossi)...meni sa ta kombinacija odlicnom pokazala sto se tice ubrzanja ali dok god ne promjenis sekundar ici ce 70 :icon_thumright: zamjenom sekundara dobivas jos 10 krajnje
m1sh:
Nije toliko bitna cijena, nego nemam gdje na Rabu to sve napraviti...
Znaci ovako, diznu 72, auspuh (svidja mi se gianelli extra chrome ko tvoj :) ), rolice od 7g i federe? Imas kakav prijedlog za federe? Ne kuzim se nikako u to pa.. :D
I da, CDI bi jos trebao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju