Tehnički kutak > Garaža
Peugeot WRC
formoz:
meni nije jasno kako moj serijala ide 95, a wrc ide nekih 90, ovi sf-ovi ko u mene oko 70
samo gnjil mi je u startu do boga, mogu snimit jednom voznju na ravnom pa da vidite ubrzanje i krajnju, ali to tek kada kupim polutke kvacila i remen
btw ima li ih itko
Ivan_drifter:
ti kad kupujes samo seres po tudem kad ti se roba ponudi zato bolje se pokri a druga stvar sta sutis u onoj temi za micanje s crvene mene ha kaj frajer si bio a nakraju pi*ka kakve nema.....seres i lazes ...ko kreten neki....
formoz:
--- Citat: Ivan_drifter - 19 Kolovoz, 2010, 10:28:29 ---ti kad kupujes samo seres po tudem kad ti se roba ponudi zato bolje se pokri a druga stvar sta sutis u onoj temi za micanje s crvene mene ha kaj frajer si bio a nakraju pi*ka kakve nema.....seres i lazes ...ko kreten neki....
--- Kraj citata ---
neka tebe na crvenoj listi,
ja za tvoje dijelove nisam nista srao, zubcanik je kao i sto sam vidis potrosen, blatobran mi ne valja, a za ostale dijelove sam reko da su OK i da bi ih uzeo, a ti onda kazes da mi ih neces prodat
ZBOGOM
Ivan_drifter:
ok:) zivot je okrutan,.....sad cu da umirem polako......u tuzi i boli....... ajmo napravit sf2 meet
prikrpano primamo i ostale peugeote
formoz:
--- Citat: Ivan_drifter - 19 Kolovoz, 2010, 16:17:38 ---ok:) zivot je okrutan,.....sad cu da umirem polako......u tuzi i boli....... ajmo napravit sf2 meet
prikrpano primamo i ostale peugeote
--- Kraj citata ---
problemi rijeseni :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju