Općenito > Propisi
mala tablica...
fly:
e ovako ja sam sad na moru u Breli,, i vidio sam danas jednog Runnera Makarske registracije i ima malu tablicu ali ne ovu klasičnu malu već više kao bosanska, tj onak je kao polegnuta,, široka a niska.. jako mi se sviđa to pa me zanima da li zna ko kaj više o tomu?
karlo.sb:
nisi ti nikada vidio bosansku tablicu :laughing7: jer te njihove tablice su 3x vece od nasih malih za 50 ccm
tu malu sto si vidio to je napravljeno i naravno protuzakonito je
fly:
--- Citat: karlo.sb - 24 Srpanj, 2010, 21:46:40 ---nisi ti nikada vidio bosansku tablicu :laughing7: jer te njihove tablice su 3x vece od nasih malih za 50 ccm
tu malu sto si vidio to je napravljeno i naravno protuzakonito je
--- Kraj citata ---
ma jesam evo tu u garaži ovog apartmana di sam su 2 bosanska skutera --runner i srka...a nisam mislil da su dimenzije takve već da je tak polegnuto a dimenzije su iste ko i od naših standardnih ovih...ako sutra vidim tog skutera budem poslikal da vidite.
vjeko86:
ček malo,a šta konzumirate u Breli da vidite tako polegnute široke,duboke a niske tablice
''di sam su'' :binkybaby: :laughing7: :binkybaby:
fly:
--- Citat: vjeko86 - 24 Srpanj, 2010, 21:56:05 ---ček malo,a šta konzumirate u Breli da vidite tako polegnute široke,duboke a niske tablice
''di sam su'' :binkybaby: :laughing7: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
??? dimenzije su iste ko i sve ostale male tablice samo je okrenuta za 90°
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju