Tehnički kutak > Blokade
Speedy-Xplorer blokade
tr_franjo:
skineš deklo (tam di ti je kurbla), s pneumatskim pištoljem trebaš odšarafit onu maticu na radilici i kad skineš veltilator i oniu remenicu tam bi ti trebo bit prsten, a ak nema prstena onda je na bolcni (osovinici) zadebljanje na početku (ko da je taj prsten spojen za bolcnu (osovinicu) !! :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
lol baotijani ti imaju blokade na:
cdi - roza zica
fergazer - ona matica i srafic na poklopcu fergazera
auspuh - slijepa grana
variomat - sajbica na variomatu
SpeedyX:
A kaj treba napraviti sa slijepim crijevom na auspuhu?Ja sam bio otsarafio ono metalno gdje se spaja sa auspuhom i nasao sam neki limic i skinuo ga al samo ide malo brze.A ono s variomatom probati cu kod frenda on ima taj pistolj.
Ivan_drifter:
koa prvo to nije blokad a to je eko ventil euro 3 ili euro 4 norami i to se ne mice limic nego se zatvara da nejdu tii plinovi iz auspuha u motor znaci zatvori ih,,,,,nekako pun lim koji se nece moci gibati unutra ako me razumijes...i to nije blokada ide bolje malo al jako malo i bolje je motoru neki baontiani nemaju blokadu u karb ko prije....pogledaj prjenoos i nes vise od 70 po njegovoj cuki izvuc
...neki izvuku i 80 a ide 65 realne ako i tolko....
SpeedyX:
Pa evo,bio sam neki dan kod jednog lika i kupio sam rolice od 4.5grama(on mi je preporucio),on slaze te baotiane i rekao mi je da speedy ima samo jednu blokadu i ako hocu da mi motor ide bolje rekao mi je da si uzmem kit od 60ccm(koji kod njega kosta 480kn)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju